Prima pagină » VIDEO-FOTO ”Campionul proiectelor”Relu Tîrzioru a depus din nou jurământul de primar al orașului Săveni
Administrație Politică Știri locale

VIDEO-FOTO ”Campionul proiectelor”Relu Tîrzioru a depus din nou jurământul de primar al orașului Săveni




Relu Tîrzioru a depus astăzi, din nou, jurământul de credință în funcția de primar al orașului Săveni.

La reînscăunarea lui Tîrzioru primar de Săveni au fost prezenți și Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, senatorul Lucian Trufin, de la PSD Botoșani, primarii din Vlăsinești și Manoleasa, consilieri județeni și locali.

De asemenea, Tîrzioru a depus jurământul în prezența soției și a fiului său, soției oferindu-i și un buchet de flori, gest făcut și pentru Doina Federovici, pentru reprezentanta Instituției Prefectului și pentru o consilieră locală.

 Atât Federovici, cât și Trufin au spus despre Tîrzioru că este un campion, făcând referire la proiectele de investiții din fonduri guvernamentale și europene derulate de Primăria Săveni.

 

 


 

Vizibil emoționat, Tîrzioru a declarat că își dorește ca dezvoltarea orașului Săveni să continue în ritm accelerat în următorii patru ani.

”Orașul nostru este într-o ascensiune puternică în ceea ce privește dezvoltarea. Lucrurile bune care s-au întâmplat în oraș vor continua”, a declarat Relu Tîrzioru

”Felicitări domnule primar Relu Tîrzioru și sunt convins că dezvoltarea orașului Săveni, începută acum trei mandate, va continua într-un ritm alert”, a declarat senatorul Lucian Trufin.

”Astăzi, primarul faptelor, a depus încă odată jurământul. Timpul aici, la Săveni, se măsoară în fapte. În fiecare zi se întâmplă ceva frumos, pe fiecare stradă, în fiecare instituție se întâmplă ceva”, a declarat și Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.