Prima pagină » Lucian Trufin: ”AVEM TREABĂ! ITI  prin Consiliul Județean și fiecare UAT în parte este mecanismul, Parlamentul este cheia!”
Politică

Lucian Trufin: ”AVEM TREABĂ! ITI  prin Consiliul Județean și fiecare UAT în parte este mecanismul, Parlamentul este cheia!”



 


Senatorul Lucian Trufin deschide lista pentru Senat a PSD Botoșani pentru apropiatele alegeri parlamentare.

Într-o postare pe Facebook, Trufin a ținut să le mulțumească echipei din PSD care i-a acordat încrederea de a fi cap de listă la Senat. 

Totodată, Trufin a arătat că este realist în ceea ce privește nevoile județului de dezvoltare și a repetat ceea ce a rostit pe tot timpul campaniei electorale pentru alegerile locale: AVEM TREABĂ!

Una dintre oportunitățile prin care județul Botoșani poate recupera din decalajele de dezvoltare față de restul țării este Investiții Teritoriale Integrate ITI ”Țara de Sus”, o asociere a primăriilor din județul Botoșani, a celor din Iași și Suceava de la granița cu Botoșani, și a Consiliului Județean Botoșani prin care regiunea numită Țara de Sus poate primi fonduri europene suplimentare față de ce primesc restul județelor pentru dezvoltare.

ITI ”Țara de Sus” reprezintă o inițiativă eminamente a senatorului Lucian Trufin care a obținut semnăturile de susținere din partea parlamentarilor din toată regiunea Moldovei și care a beneficiat de sprijin din partea fostului arc guvernamental.



 


”O ONOARE  dar și o mare RESPONSABILITATE !

Munca, tenacitatea și rezultatele au contat! Dar cel mai mult cântărit  colegialitatea, respectul față de fiecare membru al PSD Botoșani cu responsabilități politice și administrative! 

Mă înclin respectuos în fața colegilor din organizația județeană care mi-au acordat încrederea și votul pentru a continua din poziția de senator să-i sprijin, să-i informez și să-i apăr pe botoșăneni în general și pe fermieri în mod special!

Echipa PSD condusă de doamna președinte FEDEROVICI DOINA clar este cea mai puternică formațiune politică din județul nostru! Pentru că e formată din profesioniști, oameni dedicați și muncitori!

AVEM TREABĂ! ITI  prin Consiliul Județean și fiecare UAT în parte este mecanismul, Parlamentul este cheia!

Iar în fața botoșănenilor rămân același om dedicat, demn și  încăpățânat în a apăra munca fermierului român! 

O onoare și o mare responsabilitate!”, a precizat Lucian Trufin