Prima pagină » Propunerea care ar schimba totul: Un președinte de partid de la București ar putea candida la Botoșani la parlamentare
Politică

Propunerea care ar schimba totul: Un președinte de partid de la București ar putea candida la Botoșani la parlamentare



PMP vrea să provoace un șoc în campania pentru alegerile parlamentare desfărșurate în județul Botoșani și să producă un val de mobilizare în rândul alegătorilor de dreapta. 

Cu un PNL slăbit tare în urma alegerilor locale, pe care le-a pierdut la scor în fața PSD, liderul PMP Botoșani, profesorul Corneliu Popescu face o propunere de efect conducerii centrale a partidului. 

Acesta susține că varianta cea mai bună ar fi ca Eugen Tomac, președintele PMP la nivel național, să candideze pe listele partidului la Botoșani. 



 

 

loading…

Popescu și-a înaintat demisia din funcția de președinte al PMP Botoșani după alegerile locale din 27 septembrie, și conduce interimar filiala până la stabilirea unui nou președinte. 

”Înainte de a merge la București am consultat organizația Botoșani pentru a ști ce propunere avem pentru alegerile parlamentare și 99% din organizație mă susțin pe mine pe primul loc la Senat și pe Cezar Vizitiu pe primul loc la Camera Deputaților. Eu am demisionat din funcția de președinte pentru am avut sub 4%. Drept urmare, eu propun ca pe primul loc pe lista pentru Senat să fie domnul președinte Eugen Tomac, iar pe primul loc la Camera Deputaților să fie Cezar Vizitiu. Eu am transmis propunerea conducerii centrale și aștept răspuns”, a declarat Corneliu Popescu