Prima pagină » ”Partidul are de ales în decembrie să trăiască sau să moară”. Încep discuțiile în PNL pentru listele la Parlamentare
Politică

”Partidul are de ales în decembrie să trăiască sau să moară”. Încep discuțiile în PNL pentru listele la Parlamentare



Deși unii din PNL încă nu și-au revenit după șocul alegerilor locale, între liberali încep de marți, 6 octombrie, discuțiile pentru componența listelor la alegerile Parlamentare. 

Liderii PNL Botoșani i-au convocat la o discuție pe primarii aleși în urma votului din 27 septembrie. 

Verginel Gireadă, primarul ales al comunei Mihai Eminescu, a declarat că discuțiile sunt de principiu, dar că există riscul ca în urma lor să ”curgă sânge”. 



 

loading…

”Partidul are de ales în decembrie să trăiască sau să moară, are de ales să meargă mai departe cu unii care au fost împinși de la spate de partid și care au primit funcții doar de la partid sau să meargă cu cei care au voturi în spate. Mulți au papioane la gât dar primesc 15% la alegeri și alții sunt oameni simpli și îi votează jumătate de județ. Unii au stat pe la colțuri la locale și au fost cârcotași și au așteptat să-și rupă alții gâtul, iar acum vor vrea acolo, pe liste. Eu sper ca partidul să aibă luciditatea necesară să aleagă drumul cel mai sănătos pentru viitor. Acum sunt doar niște discuții de principiu, dar sigur vor fi unii care la sfârșit vor mormăi nemulțumiți sau chiar poate ”va curge sânge” în cazul în care unii nu se uită la numărul de voturi. Eu am stat o tură pe margine deși aveam rezultate pe colegiu, voturi multe în spate, poate e cazul să mai stea și alții pe margine că doar nu ne naștem parlamentari”, a declarat Verginel Gireadă, cel care și-a anunțat intenția de a ocupa un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaților.