Prima pagină » Flutur: ”Nu am program electoral. Am contracte semnate pe fonduri europene de 86 milioane euro și de alte 25 milioane euro urmează să fie semnate”
Administrație Știri locale

Flutur: ”Nu am program electoral. Am contracte semnate pe fonduri europene de 86 milioane euro și de alte 25 milioane euro urmează să fie semnate”



Singurul candidat la Primăria municipiului Botoșani care nu are program electoral este chiar primarul în funcție, Cătălin Mugurel Flutur.

Acesta a declarat, în timpul unei emisiuni la Tele M, că a ales să muncească pentru a obține finanțări europene pentru proiecte de investiții în Botoșani în locul stabilirii unui program electoral.

Flutur și-a bazat absolut toate mandatele de primar pe atragerea de finanțări de fonduri europene, municipiul Botoșani fiind una dintre puținele localități care a primit finanțări din fonduri europene pe absolut TOATE proiectele depuse, cât timp a fost Cătălin Flutur edil-șef.

 



 

”Nici nu trebuie să fac mare programelectoral. Nu este nevoie pentru că am lucrat la fondurile europene. Am semnat, până azi, contracte de 86,5 milioane euro și mai aem contracte pe care trebuie să le semnăm de încă 25 milioane euro”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Unul dintre cele mai importante proiecte semnate în perioada decembrie 2019-iulie 2020 este de aproape 40 milioane euro pentru modernizarea sistemului de transport public electric.

Cătălin Flutur a devenit primar în 2004, an în care municipiul Botoșani avea doar două intersecții semaforizate, niciun sens giratoriu și nicio intrare în oraș pe patru benzi.