Prima pagină » FOTO Țurcanu a luat un consilier județean de la PSD și l-a pus pe lista ALDE la CJ. Candidații la primăriile din județ plus lista la CJ
Politică

FOTO Țurcanu a luat un consilier județean de la PSD și l-a pus pe lista ALDE la CJ. Candidații la primăriile din județ plus lista la CJ



 

Florin Țurcanu, liderul ALDE Botoșani, a prezentat lista candidaților la primăriile din județ și lista completă pentru Consiliul Județean, unde uninominal candidează Bogdan Dăscălescu la funcția de președinte. 

Una dintre surprizele lui Țurcanu pentru lansarea candidaților a fost ocupantul locului trei a listei pentru Consiliul Județean, nimeni altul decât actualul consilier județean PSD Gheorghe Nazare. 

”Îi mulțumesc pentru că a plecat din PSD să facă echipă la ALDE”, a spus Țurcanu în timpul lansării candidaturii lui Bogdan Dăscălescu la funcția de președinte al CJ Botoșani.

Gheorghe Nazare este fratele lui Costel Nazare, primarul independent, dar plecat din PSD, al comunei Concești. 

 



 

Pe primele 8 locuri la Consiliul Județean, ALDE a mers cu Bogdan Dăscălescu, Floarea Marocico, Gheorghe Nazare, Constantin Gheorghiu, Iulian Mandraburcă, Radu Judele, Dan Ionescu și Gelu Matei. 

 

Mai jos aveți lista completă a ALDE pentru Consiliul Județean și candidații la primăriile din județ. 

Pentru mediul urban, ALDE merge cu Roxana Țurcanu la Primăria Botoșani, Lucian Tapalagă la Primăria Dorohoi, Cristina Dăscălescu la Primăria Bucecea, Rodica Hrimiuc la Primăria Darabani, Bogdan Alexa la Primăria Flămânzi, Anca Ilcu la Primăria Săveni și Cătălin Deghetuță la Primăria Ștefănești.