Prima pagină » VIDEO-FOTO Bogdan Dăscălescu și-a lansat candidatura la șefia CJ pe locul fostei fabrici de zahăr de la Bucecea. Vrea să construiască un parc industrial acolo!
Politică

VIDEO-FOTO Bogdan Dăscălescu și-a lansat candidatura la șefia CJ pe locul fostei fabrici de zahăr de la Bucecea. Vrea să construiască un parc industrial acolo!

 



 

Lansare inedită a candidaților ALDE la președinția Consiliului Județean și la primăriile din județul Botoșani. 

Bogdan Dăscălescu, candidatul ALDE la funcția de președinte al CJ Botoșani, alături de Roxana Țurcanu, președintele filialei, Florin Țurcanu, liderul ALDE Botoșani, și câțiva zeci de candidați la primăriile din județ, și-au lansat candidaturile lângă ruinele fostei fabrici de zahăr de la Bucecea, acolo unde Dăscălescu propune construirea unui parc industrial. 

Candidatura Roxanei Țurcanu la Primăria Botoșani va fi lansată miercuri, în cartierul Tulbureni. 

Candidatura lui Bogdan Dăscălescu la șefia CJ propune un proiect în care Consiliul Județean va juca un rol activ în economia locală în primul rând prin construirea unui parc industrial pe locul fostei fabrici de zahăr de la Bucecea.

Dăscălescu a atras mai multe proiecte cu finanțare europeană în județul Botoșani în calitate de antreprenor, având o fermă de păsări și o fabrică de cărămidă, ambele în Bucecea, iar acum lucrează la un proiect de investiții din fonduri europene în comuna Mihai Eminescu.

”Botoșani trebuie să fie și locul în care trăim, nu doar locuim”, a declarat Bogdan Dăscălescu.