Prima pagină » Zilele Nordului și proiectul civic de pe Facebook ”Noul Centru Vechi” încep schimbarea Centrului Istoric 
Administrație Știri locale

Zilele Nordului și proiectul civic de pe Facebook ”Noul Centru Vechi” încep schimbarea Centrului Istoric 



Cu un Consiliu Local prins doar în lupte politice fără sens, pe lucruri mărunte și pe interese obscure ale membrilor săi, activiștii civici încearcă să facă tocmai ceea ce trebuiau să facă autoritățile locale. 

O asociație și un proiect civic pornit pe Facebook vor să facă exact ce ar fi trebuit să demareze autoritățile, adică revitalizarea Centrului Istoric al municipiului Botoșani. 

După investirea a 7 milioane de euro din fonduri europene în consolidarea și modernizarea unor clădiri și refacerea zonei pietonale, autoritățile locale au abandonat Centrul vechi al municipiului Botoșani. 

 



 

Asociația care organizează festivalul Zilele Nordului, ”Untold” de Botoșani, se va implica într-un proiect care vizează revitalizarea Centrului Istoric din municipiul reședință de județ. 

 

”La #ZN7 lansăm un nou proiect marca Nord. Dacă urmăriți pagina Noul Centru Vechi, de săptămâna viitoare vă puteți implica în prima inițiativă comunitară de revitalizare urbană din Botoșani”, se precizează într-un comentariu de pe pagina de Facebook Zilele Nordului, la preluarea unei postări de pe pagina de Noul Centru Vechi

 

”Săptămâna viitoare venim cu o invitație de a face din Centrul Vechi un loc prietenos și viu. Împreună”, au precizat cei care au inițiat proiectul civic pe Facebook Noul Centru Vechi