Prima pagină » Reformă la PSD: un candidat tânăr la o primărie înlocuit cu actualul viceprimar de la PNL care până ieri a fost candidatul ALDE
Politică

Reformă la PSD: un candidat tânăr la o primărie înlocuit cu actualul viceprimar de la PNL care până ieri a fost candidatul ALDE

Primăria comunei Dîngeni, județul Botoșani



 

Primăria comunei Dîngeni, județul Botoșani

PSD schimbă strategiile și candidații din județul Botoșani într-un mod halucinant. La Primăria Dângeni candidat a fost, până ieri, tânărul Claudiu Ilaș. 

Senatorul Lucian Trufin, responsabilul zonal al PSD, l-a prezentat pe rețeaua de socializare Facebook împreună cu întreaga echipă a PSD Dângeni. 

Vineri, 24 iulie, s-a schimbat totul la PSD Dângeni, iar președintele organizației, Gică Maticiuc nu doar că a demisionat din funcția de președinte, dar a și anunțat că pleacă din PSD din cauza deciziei luate de liderii de la Botoșani fără a consulta organizația locală. 

În locul tânărului Claudiu Ilaș, PSD l-a anunțat candidat pe actualul viceprimar liberal Viorel Sorohan, cel care până ieri a fost candidatul ALDE la Primăria Dângeni. 



”Stimabili concetățeni,

În urma recentelor evenimente, doresc să vă aduc la cunoștință demisia mea din funcția de președinte al organizației locale PSD Dîngeni, dar și ieșirea mea ca membru din PSD.

Am pornit pe acest drum cu un singur scop: să evoluăm, să aducem noutatea și tineretul la conducere, de aceea organizația locală l-a propus pe Claudiu Ilaș ca și reprezentant al partidului la alegerile următoare. În ciuda evoluției și faptului că el a fost în mod oficial propus, membrii partidului din organizația județeană au decis să îl schimbe, fără un reprezentant al organizației locale de față și fără ca membrii să fi fost înștiințați, pe Claudiu Ilaș cu domnul Sorohan Viorel, membru cu care noi nu am fost de acord. Fiind un om de cuvânt, îl voi susține în continuare pe Claudiu și voi ieși și eu din acest partid, la fel cum el a fost scos din cursă.

De asemenea, îmi voi exprima sincerele păreri de rău față de ceilalți colegi ai organizației locale și față de persoanele comunei care aveau încredere în noi. Părerile de rău se vor extinde și asupra faptului că nu am putut să ducem până la capăt toate planurile pe care le-am gândit și pe care urma să le punem în practică.

Dorim succes noului candidat și partidului în această luptă!”, a scris Gigă Maticiuc pe pagina sa de Facebook.