Prima pagină » O tânără candidează la primăria unei comune din Botoșani. ”Vreau ca tinerii să se implice și să își asume responsabilitatea”
Politică

O tânără candidează la primăria unei comune din Botoșani. ”Vreau ca tinerii să se implice și să își asume responsabilitatea”



Ana-Maria Maxim, candidat la Primăria comunei Blândești

Premieră într-o comună din județul Botoșani.

Are 35 de ani, este căsătorită, are un copil și candidează la funcția de primar al comunei Blândești, fiind prima femeie care candidează la această funcție în Blândești. 

Ana-Maria Maxim este la prima experiență în politică și va candida la Primăria Blândești având susținerea PMP. 

 

”Nu am mai fost în niciun partid, este prima oară când fac parte dintr-o formațiune politică”, a declarat Ana Maxim

 

Implicarea tinerilor în politică este tot mai rară, pe fondul nemulțumirii generale cauzate de guvernările din ultimii 30 de ani, iar candidaturile femeilor în mediul rural sunt și mai rare. 

”Vreau ca tinerii să se implice în conducerea comunei, totodată să își asume responsabilitatea deciziilor, nu doar sa aibă așteptări și să ceară”, a precizat Ana Maxim



Aceasta și-a anunțat candidatura la Primăria Blândești prin intermediul rețelei de socializare Facebook și speră să obțină susținerea comunității locale pe care o vede ca o familie. 

 

”Suntem tineri, suntem părinti, suntem bunici, suntem toți o familie-comuna BLANDESTI.Toti trebuie sa contribuim și să decidem viitorul acestei comune.

Vă anunț că mi-am depus candidatura pentru a deveni primarul acestei comune. Nu aș putea îndeplini această dorință decât cu sprijinul dumneavoastră. Pentru mine o comună nu ar trebui condusă doar de un primar și câteva consilieri. Cetățenii ar trebui cu toții să se implice activ în planurile de viitor ale comunei. E timpul ca și cei tineri să mai ia din sarcinile celor trecuți de prima tinerețe. Cu sfaturi bune, cu idei concrete, lăsând dușmaniile deoparte putem progresa.

Împreună să ne asumăm răspunderea pentru evoluția comunei în următorii 4 ani”, a scris Ana Maxim pe contul său de Facebook.