Prima pagină » Conditii de indeplinit pentru o livrare mai rapida de la o florarie online Bucuresti
Știri locale

Conditii de indeplinit pentru o livrare mai rapida de la o florarie online Bucuresti

Ce isi doreste clientul modern cand comanda aranjamente florale de la o florarie online Bucuresti? Pe langa calitate si simplitatea comenzilor isi doreste si livrare cat se poate de rapida.

Livrarile sunt oricum rapide si incep sa fie din ce in ce mai rapide pe masura ce trec anii. Insa cand ai nevoie de flori cat mai repede nu esti dispus sa astepti 48-72 de ore ca sa ai florile la adresa dorita. Care ar fi conditiile de indeplinit ca sa ai livrare mai rapida cand comanzi flori de la o florarie online cu experienta pe piata, cum este si Floraria de Vis?

  1. Floraria online de la care cumperi trebuie sa aiba o echipa cat mai mare de specialisti si un parc auto cu multe masini speciale pentru aceste tipuri de transporturi. De exemplu, Floraria de Vis are o echipa mare de oameni care se ocupa doar de flori si aranjamente florale, are masini suficiente ca sa livreze toate comenzile foarte repede si specialisti care pot personaliza orice fel de aranjamente in timp record. Asa clientul stie de la inceput ca va primi florile mult mai repede decat in cazul altor florarii si le va putea folosi in momentul in care are nevoie de ele.
  2. Livrarea mai rapida depinde si de orasul in care se realizeaza. In orasele mari, cum e Bucurestiul, livrarile sunt foarte rapide pentru ca ai cum sa te misti prin oras cu masina si stii cele mai simple si mai eficiente trasee de urmat pana la client. Intr-un oras mai mic e mai greu sa te misti cu masina mai ales la orele de varf, nu prea ai rute scurte mai ales cand traficul e congestionat si nu stii spre ce intersectie sa te mai indrepti ca sa ajungi la timp la client.

Cu cat orasul are un trafic mai mare, dar si mai multe strazi, stradute, artere pe care curierul poate circula fara probleme, cu atat vom avea si livrari foarte rapide oricand, in orice sezon.

Buchete de trandafiri

  1. Ca sa ai livrarea cea mai rapida ar trebui sa alegi, de exemplu, buchete de trandafiri care sunt deja pe site sau sa soliciti personalizari nu foarte complicate. Timpul de personalizare prea mare inseamna si livrare intarziata, deci e bine sa mergi pe ceva simplu si de efect decat sa te astepti la aranjamente complexe dupa care sa astepti zile bune. Buchetele de trandafiri din florariile online sunt concepute de profesionisti cu experienta si sunt suficient de frumoase si de atragatoare pentru a fi folosite oriunde, in decor sau pentru a fi daruite.
  2. Livrari mai rapide avem si atunci cand serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, cand se pune accent pe seriozitate si pe promptitudine. Cu alte cuvinte daca ai o florarie online cu angajati care isi fac treaba si se ocupa serios de orice comanda, toate etapele sunt respectate si se pot incadra in timp indiferent de provocarile venite de la clienti vei primi si florile mai repede. Organizarea face diferenta intre o florarie care trimite florile rapid si una care intarzie destul de mult cu livrarile.

Florarie online                                                                                

  1. O livrare rapida presupune existenta unui curierat propriu. In loc sa apeleze al firme terte care mai au si alte lucruri de livrat, o florarie online are soferi si masini care se ocupa doar de livrarea florilor. La orice ora apar comenzile curierii pleaca imediat cu ele, nu au altceva de facut, timpii de livrare scad foarte mult si ai si siguranta pe fiecare livrare onorata. Comunici usor cu echipa florariei, cu soferii, stii unde se afla livrarile si cat mai ai de asteptat pana sa ajunga florile. Ca sa va faceti o idee la Floraria de Vis dureaza pana in patru ore o livrare, in conditiile in care floraria se bazeaza doar pe curierat propriu si pe soferi profesionisti care stiu foarte bine ce au de facut si au grija de marfa transportata pana la client.

Ursuleti din trandafiri

  1. Conteaza mult si ce fel de aranjamente si flori sunt trimise catre clienti. Cand ai ursuleti din trandafiri gata pregatiti este mai usor sa ii ambalezi rapid si sa ii urci in masini, sa ii livrezi in timp record. Ursuletii din trandafiri de la florariile online sunt cea mai buna alegere pentru decoruri de vis sau pentru surprize potrivite pentru diverse ocazii, au preturi mici la Floraria de Vis si sunt foarte simpatici, miros frumos. Trandafirii din compozitia lor sunt special alesi pentru a avea o estetica cat mai interesanta si pentru a se putea folosi in orice fel de aranjament de acest tip.

Ursuletul din trandafiri poate sta foarte bine pe o masa sau pe un pervaz, poate fi folosit si pe post de bibelou, rezista foarte bine in timp si nu are nevoie de o ingrijire speciala. Cu ursuletii din trandafiri de la florariile virtuale ai suficiente motive sa iti doresti sa daruiesti flori in orice momente importante pentru voi doi.