Prima pagină » După cel mai mare concurs cu premii de la Producători Locali, Emanuel Corduneanu  începe campania ”Un zâmbet pentru cei mici”
Economic Știri locale

După cel mai mare concurs cu premii de la Producători Locali, Emanuel Corduneanu  începe campania ”Un zâmbet pentru cei mici”

Sursa foto: contul de Facebook Emanuel Corduneanu



 

 

 

Sursa foto: contul de Facebook Emanuel Corduneanu

Joi a avut loc extragerea în urma căreia au fost stabiliți cei 20 de câștigători ai concursului de 100 de premii organizat de grupul de Facebook Producători Locali, înființat de Emanuel Corduneanu. 

Îmbrăcat în haine populare, Corduneanu a fost însoțit de soția sa și de Flavius Damean, cel care l-a ajutat să înființeze Asociația ”Susține-i pe cei de lângă tine”, care va avea scop umanitar. 

Lista câștigătorilor concursului a fost publicată pe grupul Producători Locali.

 

 




 

”Vă mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această inițiativă astăzi!

Pe această cale țin să anunț în mod oficial începând de astăzi ” Susține-i pe cei de lângă tine „, a fost înființată ca ASOCIAȚIE! Hashtag #ÎsRomân va merge mai departe alături de acei oameni care vor înțelege cât este de important să ne iubim țara, valorile, istoria și să promovăm produsele noastre românești”, a scris pe contul de Facebook Emanuel Corduneanu. 

 

Stabilirea câștigătorilor concursului grupului Producători Locali a avut loc la salonul Point Studio, din prima stație de tramvai de pe traseul 101. Evenimentul a fost marcat și de un mic recital al elevei Elisabeta Șremet, de la Liceul de Arte. 

Tot cu ajutorul Point Studio, Asociația ”Susține-i pe cei de lângă tine” va organiza campania ”Un zâmbet pentru cei mici”. 

 



 

 

Asociația ” Susține-i pe cei de lângă tine „, are ca scop următoarele:

  1. Scop umanitar constând în acordarea unui sprijin prin donații în alimente, prestări servicii diferitelor comunități/ categorii sociale defavorizate fără deosebire de naționalitate, religie rasă, sex sau convingeri politice.
  2. Voluntariat, constând în: dezvoltarea durabilă a voluntariatului și societății civile cât și consolidarea democrației principative în România.
  3. Tineret, constând în: elaborarea și implementarea de proiecte de și pentru tineret ( județene, naționale, internaționale).