Prima pagină » VIDEO-FOTO Tinerii din ”Cenaclul de vineri” au cântat, au spus poezii și au prezentat tablouri pe terasa Old School
Știri locale Visit Botoșani

VIDEO-FOTO Tinerii din ”Cenaclul de vineri” au cântat, au spus poezii și au prezentat tablouri pe terasa Old School



 

 

Botoșani continuă să fie o pepinieră de talente în tot ce înseamnă CULTURĂ în România, iar tinerii botoșăneni demonstrează asta de fiecare dată când primesc ocazia. 

Primul mare eveniment cultural al tinerilor din Botoșani a avut loc joi seară, la terasa Old School, acolo unde s-a cântat, s-au recitat poezii și s-au prezentat tablouri. 

Liceeni care formează ”Cenaclul de vineri” au avut prima ieșire în grup după începerea pandemiei de coronavirus. 

Elevi în clasa a X-a sau a XII-a și chiar un student, fost elev la ”Arte” în Botoșani, ”tipul” vedetă pe rețelele de socializare și pe Youtube, și-au prezentat talentul în fața colegilor și a celor veniți la Old School pentru a savura o seară simplă la terasă dar care a fost transformată într-una magică de acești tineri. 

Au respectat toate măsurile de distanțare fizică și au oferit un spectacol superb, îmbinând în cel mai fericit mod muzica, poezia și pictura, oferind genul de show cultural care ar putea scoate Botoșani din amorțeala zilnică și care ar putea fi acel ceva care să reinventeze municipiul din punct de vedere cultural și turistic.

 



 

 

”Am primit un telefon de la câțiva liceeni care spuneau că vor să cânte și să spună poezii și m-au întrebat dacă îi pot sprijini, așa că am făcut această seară piano-bar la terasa Old School pentru ca ei să vină și să ne încânte cu talentul lor adevărat”, a spus Gelu Graur, proprietarul Old School. 

 

Talentați și frumoși, tinerii de la ”Cenaclul de vineri” sunt de la mai multe licee din Botoșani dar sunt pasionați de artă, de muzică, de poezie, de pictură. 

Au și pagină de Facebook unde își transmit și momentele atât de frumoase în care își pun sufletul.