Prima pagină » BMW rulate cu garantie service: cea mai buna oferta a dealerilor auto
Economic

BMW rulate cu garantie service: cea mai buna oferta a dealerilor auto

Din categoria celor mai vandute autoturisme astazi la nivel global fac parte BMW-urile, considerate o buna investitie atat pentru deplasarea in mediul urban, cat si pe distante lungi. 

Pasionatii de acest brand de masini apreciaza in mod special dotarile tehnice avansate, dar si caracteristicile de ordin estetic. Interesul pentru BMW rulate a crescut in ultima perioada in mod semnificativ, mai ales datorita ofertelor atractive lansate de specialistii in industria auto second hand. Garantia service este principalul avantaj extrem de cautat de cumparatori, intrucat reprezinta o validare excelenta a informatiilor prezentate de vanzatori.

 

Cum poti beneficia instant de garantie service, daca vrei sa cumperi un BMW

Simplu! Ai instant garantie service pentru primele mii de kilometri parcursi cu masina achizitionata, atunci cand colaborezi cu dealeri experti. Vorbim despre jucatorii de top din aceasta industrie, care integreaza acest beneficiu esential in pachetul de oportunitati pregatit pentru cumparatori. 

Daca vanzatorul nu iti ofera acest avantaj, n-ar strica sa mai arunci o privire si peste oferta concurentilor. Garantia este o forma de validare a ofertei prezentate, o marca a increderii si confirmarea promisiunii vanzatorilor. Daca ceva nu merge bine, vei putea profita de acest avantaj, fara a produce costuri suplimentare pentru reparatii. 

 

Ce trebuie sa verifici cu atentie inainte sa faci achizitia masinii?

Oricat de mult ai aprecia brandul BMW, stii si tu ca vorbim totusi de autoturisme extrem de pretentioase. Aceste masini necesita un proces de ingrijire aparte, revizii tehnice realizate in mod constant si cele mai bune consumabile. Pentru ca piesele de schimb esentiale sunt si foarte scumpe, este foarte important sa te asiguri ca nu vei da gres in achizitia modelului tau preferat de BMW. Este important sa verifici, asadar:

 

  • numarul real de kilometri parcursi de autoturism

 

Kilometrajul este primul indiciu care iti vorbeste despre istoricul masinii. Regula e cat se poate de simpla: cu cat sunt mai putini kilometri, cu atat e mai bine. Durata de viata a masinii creste invers proportional cu numarul de kilometri rulati. Dealerii auto profesionisti fac verificari pentru a identifica kilometrajul real.

 

  • daca masina a fost avariata

 

Este esential sa stii, inainte de a face tranzactia, istoricul service al masinii. Daca autoturismul a suferit un accident, este indicat sa te orientezi spre o alta oferta. Chiar daca reparatiile au fost efectuate corect, dauna masinii poate avea implicatii in viitor. Porneste cu dreptul in aventura cu noua masina, te sfatuim!

 

  • toate informatiile despre dotarile tehnice

 

Este indicat, atunci cand investesti intr-o masina, sa raportezi achizitia la nevoile reale pe care le ai. Vezi care sunt dotarile tehnice pe care respectivul autoturism le integreaza, si stabileste in ce masura iti si sunt necesare. Daca nu au un scop concis si reprezinta doar un moft, ia in calcul ca poate nu e alegerea ideala.

 

BMW rulate in stare impecabila, plus garantie service: vezi oferta de la Auto-leasing.ro

In oferta celor de la Auto-leasing.ro vei gasi o diversitate de autovehicule BMW rulate, intr-o stare tehnica si estetica exceptionala. 

La calitate premium si la un pret foarte bun, te poti bucura leasing auto second hand de cea mai buna calitate. Beneficiezi instant de garantie service si de posibilitatea de a plati prin leasing auto masini second hand in cea mai buna stare. Toti cei din echipa Auto-leasing.ro sunt soferi experimentati, care te intampina cu solutii ideale la nevoile tale. 

 

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro