Prima pagină » Coronavirus NU oprește o investiție privată de 200.000 euro la Aquapark-ul Cornișa: ”Abia aștept să începem construcția”
Economic

Coronavirus NU oprește o investiție privată de 200.000 euro la Aquapark-ul Cornișa: ”Abia aștept să începem construcția”

Cu un buget alocat de 200.000 euro, proiectul de construire a restaurantului și terasei ”C.razy Pub” nu va fi sistat din cauza restricțiilor impuse de Coronavirus. 

În schimb, birocrația excesivă a făcut ca acest proiect să nu înceapă până acum. 

Omul de afaceri Corneliu Timofte a declarat că încă așteaptă autorizația de construire pentru a putea demara investiția. 

 

 



 

”Am făcut proiectul într-un timp record, mai puțin de o lună, dar așteptăm eliberarea tuturor documentelor necesare autorizației de construcție. Este făcut în așa fel încât nu poți obține un document fără să îl ai pe celălalt și stai și aștepți. Nu abandonăm proiectul din cauza Coronavirus, ba chiar aștept să începem construcția. Avem finanțarea, avem dorința de a construi, așteptăm autorizația”, a declarat omul de afaceri Corneliu Timofte

 

Restaurantul cu terasă ”C.razy Pub” va fi construit lângă piscina exterioară, va fi un restaurant cu terasă pe acoperiș, terenul pe care va fi amplasat având o suprafață de 200 de metri pătrați la care se adaugă 60 de metri pătrați cale de acces.