Prima pagină » FOTO Lucian Trufin: voi vota cu “două mâini” respingerea odioșeniei de proiect inițiat de parlamentarii maghiari privind Autonomia Ținutului Secuiesc
Știri locale

FOTO Lucian Trufin: voi vota cu “două mâini” respingerea odioșeniei de proiect inițiat de parlamentarii maghiari privind Autonomia Ținutului Secuiesc

Veteranii de război au luptat pentru ROMÂNIA și astăzi este rândul nostru să le cinstim jertfa respingând în SENAT atacul unor parlamentari ai UDMR la integralitatea și suveranitatea teritoriului și națiunii ROMÂNE!!!

 

❗29 aprilie a reprezentat pentru mine de fiecare dată o zi specială. O zi în care mă înclinam respectuos în fața demnității și patriotismului veteranilor de război din localitatea mea natală – Vlăsinești – pe care am avut onoarea să o conduc în calitate de primar.

 

❗Astăzi nu putem să-I îmbrățișăm pe eroii care și-au dat sângele pentru noi și au ieșit la luptă pentru independență, reîntregirea sau libertatea României.

 




Dar un lucru pot să realizez spre a cinsti memoria acestor OAMENI. În calitate de senator al României și de membru în Comisia pentru Administrație Publică voi vota cu “două mâini” respingerea odioșeniei de proiect inițiat de parlamentarii maghiari privind Autonomia Ținutului Secuiesc.

Veteranilor nu le-a fost frică, nu au dat înapoi, nu s-au plâns pentru că li se cerea viața. Ce exemple mai grăitoare pentru fiecare dintre noi să continuăm lupta pentru această țară și acest neam.

 

❗La mulți ani STIMAȚI EROI! Sacrificiile voastre nu sunt uitate ci le purtăm în inimile noastre! Nu voi lăsa să fie batjocorită memoria voastră, sacrificiul vostru de încercările lipsite de bun simț și respect ale unora care nu vor să înțeleagă că ROMÂNIA a fost creată prin jertfă și onoare!

Senator Lucian Trufin