Prima pagină » FOTO Lucrări de 3,8 milioane lei la centrul pentru vârstnici din Păltiniș unde se va prepara hrană și se va acorda îngrijiri 
Administrație Știri locale

FOTO Lucrări de 3,8 milioane lei la centrul pentru vârstnici din Păltiniș unde se va prepara hrană și se va acorda îngrijiri 

Comuna Păltiniș este una dintre puținele din județul Botoșani care a aplicat un proiect cu finanțare europeană pentru construirea unui centru multifuncțional în care să se acorde îngrijire bătrânilor, să se preparare și să se distribuie hrană acestora la domiciliu. 

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș. a postat pe contul de Facebook stadiul lucrărilor la acest centru. 

Șantierul derulat cu fonduri europene, dar și cu o contribuție proprie a comunității locale, ar urma să fie finalizat în luna iulie. 

Investițiile publice locale sunt cea mai bună soluție pentru depășirea perioadelor cu blocaje economice, mai ales cum este actuala perioadă marcată de pandemia Coronavirus.

 






”Pentru astăzi aș vrea să vă prezint stadiul lucrărilor la Centrul de Zi care se construiește în comuna noastră și care a fost subiect de discuție acum două luni. Vedeți dumneavoastră stadiul lucrărilor la 24 aprilie”, a postat primarul Costel Romanescu pe Facebook. 

 

Proiectul „Înființarea unui centru de zi pentru persoane vârstnice, a unui centru de preparare și distribuire hrană și a unei unități de îngrijire la domiciliu în comuna Păltiniș, județul Botoșani” are o valoarea totală de 3,87 milioane lei, din care fonduri nerambursabile 3,28 milioane lei. 

Data finalizării proiectului de la Păltiniș este 31 iulie 2020.