Prima pagină » Mamele se pun SCUT pentru Secția de Pediatrie. Au apelat la o super-vedetă pentru donații pentru cadrele medicale
Știri locale

Mamele se pun SCUT pentru Secția de Pediatrie. Au apelat la o super-vedetă pentru donații pentru cadrele medicale

Când lumea ajută toate secțiile Spitalului Județean Botoșani, mai puțin Pediatria, câteva mame se pun SCUT în fața neajunsurilor pentru secția unde sunt îngrijiți medical copiii. 

 

Câteva mămici din Botoșani au luat atitudine și au demarat cea mai importantă campanie de donații la nivel local și național pentru Secția de Pediatrie din Spitalul Județean de Urgențe Mavromati. 

 

Coordonate de Roxana Anițoiu, mămicile care nu vor să lase cadrele medicale de la Pediatrie fără nicio protecție în fața Covid-19 au apelat la o super-vedetă națională pentru a obține sprijin suplimentar pentru unitatea medicală botoșăneană. 

Mămicile din Botoșani au apelat la Melania Medeleanu și la Asociația ZI de BINE și au început o campanie națională de donații pentru a obține echipamente de protecție pentru cadrele medicale de la Pediatrie. 

 

 



 

 

”Cu ajutorul unor oameni minunați … Melania Medeleanu & Asociatia ZI de BINE, avem șansa să dăm o mana de ajutor comunității din care facem parte!

 

Să facem împreună scut pentru Spitalul de Copii Botoșani!

 

Combinezoane impermeabile – 5.000 buc

 

Măști de unică folosinţă – 18.000 buc

 

Măști cu filtru N95/FFP2 – 1.700 buc

 

Ochelari de protecţie – 700 buc

 

Scut față/vizier — 650 buc

 

Halate de unică folosinţă – 17.000 buc

 

Mănuşi de unică folosinţă – 21.000 buc.

 

 

 

loading…

 

 

 

Ce e lista de mai sus? E necesarul de care are nevoie, ca de aer, Secția de Pediatrie a Spitalului Botosani în lupta cu COVID-19 (lista am cerut-o și am primit-o, de la fiecare șef de secție din cadrul secției).

 

Toate donațiile se transformă în echipamente care ajung exclusiv la Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Botoșani.

 

 

 

Cand ești MAMĂ dobândești niște puteri despre  care nu știai că le ai, dar și niște frici care nu existau înainte. Gandul din zilele acestea este ca totul să le fie bine copiilor noștri.  Acum avem șansa să ne implicam, să ne protejăm eroii în halate albe, iar ei vor avea grija de lucrul cel mai de preț pentru noi: copiii.

 

Copiii noștri merită să fie protejați, să fie consultați de medici corect echipați, in secții dezinfectate.

 

Alătură-te și tu demersului nostru și hai sa facem împreună să fie bine și să contribuim la un mediu sigur. Împreună!”, se precizează în anunțul campaniei de donare pentru Secția Pediatrie Botoșani promovat de cunoscuta platformă națională galantom.ro

 

PUTEȚI DONA AICI!

 

#scutpentruspitale

#scutpentrubotosani

#scutpentrucopiiinostri