Prima pagină » ”Îngerii” din Centrul Vechi: Cafea și viziere donate medicilor de la tineri care abia și-au început businessurile
Știri locale

”Îngerii” din Centrul Vechi: Cafea și viziere donate medicilor de la tineri care abia și-au început businessurile

Au devenit antreprenori în cel mai greu, dar și cel mai frumos loc din municipiul Botoșani, criza Coronavirus îi lovește fix când încercau să-și ia zborul în afaceri, dar tocmai acum arată ce sunt cu adevărat. 

Câțiva tineri antreprenori care au decis să schimbe viața în Centrul Istoric al municipiului Botoșani se numără printre ”îngerii” care ajută acum, când începe greul, medicii, asistentele, ambulanțierii. 

Alături de Vlad Plăcintă cu Asociația ”Salvează o inimă” și Daniel Câșlariu cu Grup Civic Botoșani, în Centrul Vechi al municipiului sunt câțiva tineri care oferă o adevărată lecție de viață.

 

 



 

 

Oana Andrieș este o tânără cu mai mult curaj decât mulți, dar foarte mulți afaceriști din Botoșani. A deschis o cafenea în … Centrul Istoric al municipiului Botoșani, locul în care, potrivit celor care au deja business-uri deschise acolo, vin doar cei care au de oferit ceva comunității. Și Oana confirmă această vorbă. A accesat un start-up, a contribuit cu banii ei pentru ca totul să arate cum vrea ea și a adus la viață NOD Cafe, cea mai faină cafenea din tot municipiul. Cafeneaua Oanei are cel mai superb view din tot orașul și atrăgea, până la interdicțiile de circulație impuse de criza Coronavirus, liceeni și oameni de afaceri care mergeau pentru un parfum anume, pentru acel altceva de care se simțea nevoie în Botoșani. 

Cezara Roman și Alin Damian sunt niște tineri despre care mulți ar spune că și-au deschis un business în locul greșit, în timpul nepotrivit, adică în Centrul Vechi din Botoșani, la jumătatea lunii martie, când criza Coronavirus deja închidea școlile, restaurantele, hotelurile, dar și fabrici și restricționa circulația potențialilor cumpărători. 

Cezara și Alin au deschis Magic Touch, un atelier cu aparatură performantă pentru obiecte personalizate. 

Ce au în comun Oana Andrieș, Cezara Roman și Alin Damian? Criza Coronavirus le-a lovit din plin start-up-urile, dar cu toate acestea au arătat de ce se spune că în Centrul Vechi deschid business-uri doar cei care au ceva de oferit. 

 

 

 

 

loading…

 

 

 

Entuziasmul Oanei s-a pliat perfect pe iscusința și aparatura Cezarei și a lui Alin și cei trei, alături de câțiva prieteni, au început să strângă donații pentru a face viziere pentru cadrele medicale din Botoșani, echipamente de protecție ca și inexistente. 

Alături de cei trei sunt și Alice Sinescu, actrița Ella Nistor, Elsa Seica, Gabriela Venedict, Magda Oleniuc și Raluca Olaru. 

Unii caută furnizori de materiale pentru producerea vizierelor, alții discută cu medicii și asistentele, alții au grijă să facă o cafea delicioasă cadrelor medicale din tura de noapte, toți contribuie pentru… Botoșani. 

 

Cei care vor să ajute acest grup de tineri pentru a produce în continuare viziere pentru cadrele medicale, dar și pentru polițiști și jandarmi pot contribui contactând Împreună pentru personalul medical din Botoșani