Prima pagină » Dumnezeu acționează prin Vlad Plăcintă. A sosit la Botoșani primul aparat de depistat Coronavirus
Știri locale

Dumnezeu acționează prin Vlad Plăcintă. A sosit la Botoșani primul aparat de depistat Coronavirus

Aparatul de depistat Covid19, comandat de Vlad Plăcintă prin Asociația ”Salvează o inimă”, a ajuns în Botoșani. 

Acesta a plătit avansul pentru producătorul din Coreea de Sud în urmă cu două săptămâni, din banii asociației, după care s-a mobilizat mediul de afaceri și a donat pentru achizițiile comandate de Asociația ”Salvează o inimă”. 

La nivelul Consiliului Județean abia ieri s-a votat alocarea sumei de 3 milioane lei pentru aparatură medicală, inclusiv un aparat de depistat Coronavirus. 

 

 

 

 

 

”Cu mila lui Dumnezeu a ajuns în sfârșit aparatul de testare COVID 19. Multumesc frumos tuturor sponsorilor pentru tot sprijinul. Va urma montarea lui si a întregului circuit. Vom avea in timpul cel mai scurt si 3000 de teste. Botosaneni merita tot ce este mai bun! Va voi tine la curent!”, a postat Vlad Plăcintă pe contul său de Facebook. 

 

Acesta a fost sprijinit activ, inclusiv cu donații în bani, de omul de afaceri Claudiu Colescu, cel care s-a alăturat demersului Asociației ”Salvează o inimă”. 

Cea mai mare sumă donată din partea mediului de afaceri a venit de la Formens, condusă de Gerard Losson. 

 

Aparatul de testat Coronavirus va fi funcțional în câteva zile, după montare și instruirea personalului de la Botoșani la Iași, unde a fost achiziționat un aparat asemănător inclusiv cu sprijinul lui Vlad Plăcintă și a Asociației ”Salvează o inimă”. 

 

 

 

loading…