Prima pagină » Propune ca toate saloanele de înfrumusețare să doneze mănușile și măștile Spitalului Județean
Economic Știri locale

Propune ca toate saloanele de înfrumusețare să doneze mănușile și măștile Spitalului Județean

Cu afacerea închisă din cauza măsurilor restrictive luate pentru a preveni răspândirea Coronavirus, una dintre cele mai cunoscute antreprenoare din domeniul hair-styling din Botoșani propune ca toate măștile și mănușile de protecție din saloanele de înfrumusețare din municipiu să fie donate Spitalului Județean Mavromati. 

 

Olesea Silacov este cea care și-a rugat colegele din domeniu să facă front comun pentru a veni în sprijinul medicilor și asistentelor de la secțiile Spitalului Județean Botoșani, deoarece situația este cu adevărat critică pentru aceștia. 

 

 



 

 

”Nu vreau să provoc pe nimeni! Nu credeți că este #timpul să lăsăm orgoliile, egoismul și indiferența în spate, fără să ne mai uităm în urmă? În județul nostru există câteva sute de saloane de înfrumusețare și beauty. Majoritatea dintre acestea lucrează cu mănuși, halate și măști de unică folosință. Fac un apel către toți proprietarii de astfel de activități și vă propun să folosim rezervele de pe stoc în ajutorul celor care au nevoie urgentă de ele în acest moment. Avem o datorie morală față de noi înșine în primul rând și apoi față de clienții noștri care ne-au susținut afacerea până astăzi. Cei care vor să facă acest gest de donație pentru cadrele medicale din sistemul medical botoșănean îi rog să mă contacteze în privat.

PS: Ei sunt cei care luptă zi și noapte pentru viitorul și viața noastră”, a postat pe Facebook Olesea Silacov. 

 

 

 

loading…