Prima pagină » Antreprenorul care luptă cu Guvernul, Coronavirus și criza: ”Dezvolt noi produse” VIDEO
Economic Știri locale

Antreprenorul care luptă cu Guvernul, Coronavirus și criza: ”Dezvolt noi produse” VIDEO

Într-o perioadă în care afacerile se închid una după alta ca într-un domino, când grija legată de viitorul locului de muncă a ajuns la cote uriașe, când măsurile de igienă pentru combaterea Coronavirus încep să ne fie mai obișnuite decât o cafea dimineața, un tânăr om de afaceri se încăpățânează să-și ducă business-ul mai departe, să-și plătească dările la stat și chiar să dezvolte. 

Cătălin Silegeanu, tânărul antreprenor care deține compania Hidroplasto, este convins că produsele dezvoltate la Botoșani pentru soluții de hidroizolații la drumuri, poduri și clădiri rezidențiale vor fi la mare căutare după ce trece perioada de izolare în fața Coronavirus pentru că Botoșani și România are nevoie ca de aer de investiții în drumuri, poduri și construcții. 

 

 



 

”Mă bat cu Guvernul, cu CoronaVirus și cu economia în picaj. Fac exact invers cum fac alții. Și pe lângă acesta dezvolt și noi produse”, a declarat omul de afaceri Cătălin Silegeanu pentru BanulBotosanean.ro. 

Acesta a postat pe contul său de Facebook un clip în care arată modul în care se lucreză la dezvoltarea noilor soluții produse la Botoșani care vor fi livrate în toată țara. 

Cătălin Silegeanu este unul dintre oamenii de afaceri care a criticat cel mai dur măsurile luate de Guvern pentru sprijinirea mediului de afaceri în această perioadă.

 

 

 

loading…

 

 

 

https://www.facebook.com/catalin.silegeanu/videos/3079425855415172/