Prima pagină » Fabrica de lactate Vlăsie Company își continuă activitatea. Constantin Aniculăesa: ”Lucrăm la capacitate normală”
Economic Știri locale

Fabrica de lactate Vlăsie Company își continuă activitatea. Constantin Aniculăesa: ”Lucrăm la capacitate normală”

Criza coronavirus NU ÎNCHIDE fabricile de mâncare din Botoșani. 

Botoșănenii vor găsi în continuare pe rafturile magazinelor locale, dar și în hipermarketuri, produsele lactate ale fabricii Vlăsie Company.

De la Cașcavalul de Săveni, la brânză, smântână și toate specialitățile Vlăsie Company, absolut toate sunt produse în fabrica de la Vlăsinești în continuare și livrate magazinelor. 

 



 

 

Constantin Aniculăesa, managerul Vlăsie Company, a spus că situația pe care o traversăm a impus creșterea măsurilor de igienă, însă în rest totul decurge normal, de la achiziția laptelui, la prelucrarea lui și până la livrare. 

”Ne-am adaptat la vremuri, am făcut un pic de reorganizare în funcție de noile norme impuse de situație, dar totul e normal. Avem proceduri pe care le respectăm cu strictețe, am făcut instruiri suplimentare cu personalul și lucrăm la același nivel, lucrăm la capacitate normală cu atenție sporită”, a declarat Constantin Aniculăesa, managerul Vlăsie Company. 

Firmele mari ale județului își continuă activitatea și conferă siguranță în mediul de business pentru derularea contractelor și menținerea locurilor de muncă. Elsaco Electronic, Conrec, Agremin, grupul de firme Five Continents, Casa Pâinii, Serconf anunță că iau măsurile de protejare cele mai drastice și își continuă activitatea.

 

 

 

 

loading…