Prima pagină » Serconf, fabrică unde lucrează 500 de persoane, își continuă activitatea. Ana Manuela Zarug: ”Clienții noștri sunt doar din Germania”
Economic Știri locale

Serconf, fabrică unde lucrează 500 de persoane, își continuă activitatea. Ana Manuela Zarug: ”Clienții noștri sunt doar din Germania”

Una dintre cele mai mari fabrici de confecții din Botoșani, pe locul 5 în Top angajatori privați la nivelul județului, lucrează la întreaga capacitate în această perioadă și atât locurile de muncă, dar mai ales stabilitatea financiară a companiei nu a fost încă afectată de criza Coronavirus. 

Este vorba despre Serconf SA, compania condusă de Ana Manuela Zarug, firmă de confecții care produce direct pentru Germania și are în Botoșani aproape 500 de salariați. 

Managerul Ana Manuela Zarug a declarat că până acum primirea și livrarea de marfă s-a făcut fără probleme. 

 

 



 

 

”Noi lucrăm într-un singur schimb din 2008 și deocamdată lucrăm la întreaga capacitate. Clienții noștri sunt numai din Germania și până în prezent au venit camioanele cu materiale. Nu știu ce va fi în continuare”, a declarat Ana Manuela Zarug

 

Firmele mari ale județului își continuă activitatea și conferă siguranță în mediul de business pentru derularea contractelor și menținerea locurilor de muncă. Elsaco Electronic, Conrec, Agremin, grupul de firme Five Continents, Casa Pâinii anunță că iau măsurile de protejare cele mai drastice și își continuă activitatea.

 

 

 

 

loading…