Prima pagină » Popescu vrea să facă din PMP-ul lui Băsescu o sperietoare pentru PNL și PSD: ”Țintim să fim a treia forță politică”
Politică

Popescu vrea să facă din PMP-ul lui Băsescu o sperietoare pentru PNL și PSD: ”Țintim să fim a treia forță politică”

Oamenii lui Băsescu din Botoșani vor să-și ducă partidul pe locul trei la nivelul politicii locale și să fie o adevărată sperietoare pentru PNL și PSD. 

 

Corneliu Popescu, liderul PMP Botoșani, a declarat că înainte de începerea campaniei electorale partidul va avea candidați la toate primăriile din județ. 

 

Totodată, Popescu urmărește activarea nucleului dur al PMP la nivelul județului Botoșani, fani ai lui Traian Băsescu și ai politicii popular-europene. 



 

 

loading…

 


 

 

”Țintim să fim a treia forță politică pentru a aduce schimbarea mult așteptată. Lupta noastră la Botoșani se axează pe încurajarea celor peste 14.000 de votanți în a se mobiliza. Totodată astăzi, în cadrul Colegiului Județean s-a constituit Organizația de Tineret ca și Organizația de Femei în cadrul PMP Botoșani”, a precizat Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani. 

Popescu și PMP se află în pline negocieri cu PNL pentru stabilirea funcțiilor de conducere la instituțiile descentralizate care vor fi preluate de populari.