Prima pagină » Liderul TNL oferă un regal de muzică localnicilor din comuna natală: Dan Doboș, Ana-Maria Bucșă, Constantin Petrescu și Andrei Luigi
Administrație Politică Știri locale

Liderul TNL oferă un regal de muzică localnicilor din comuna natală: Dan Doboș, Ana-Maria Bucșă, Constantin Petrescu și Andrei Luigi

Balurile Mărțișorului din comuna Rădăuți-Prut vor reprezenta un regal de muzică populară care va fi oferit localnicilor de către liderul Tineretului Național Liberal, omul de afaceri Tiberiu Nichiteanu, și de primarul Viorel Nichiteanu.

 

 

Comuna care l-a dat pe Ion Pillat, și unde până și Brătienii ajungeau des, va organiza două evenimente la o săptămână distanță pentru a marca 1 Martie și 8 Martie. 

 

 

Pe malul Prutului va răsuna a muzică românească pentru a face parcă și mai puternic tricolorul românesc lângă râul care acum e graniță între neamuri. 

 



 

loading…

 

 


 

 

 

”Dragi prieteni din comuna Rădăuți-Prut, ne vedem la Balurile Mărțișorului”, a transmis Tiberiu Nichiteanu pe rețeaua de socializare Facebook. 

Formația Hyperion Botoșani, Dan Doboș, Anamaria Bucșă, Constantin Petrescu și Andrei Luigi vor oferi un adevărat regal de muzică românească localnicilor din comuna Rădăuți Prut. 

Pe 29 februarie, ora 13.00, va fi organizat Balul Mărțișorului în Căminul Cultural Rădăuți Prut, iar pe 7 martie va fi organizat în Căminul Cultural Miorcani.