Prima pagină » Un producător din Botoșani la cel mai mare târg de produse BIO din lume, Biofach 2020 FOTO
Agricultură Economic

Un producător din Botoșani la cel mai mare târg de produse BIO din lume, Biofach 2020 FOTO

Un producător de produse BIO certificate din Botoșani participă, alături de alte 21 de firme din țară, la cel mai mare târg de produse BIO din lume, BIOFACH 2020 din Germania. 

Este vorba despre compania Ecoland Production, condusă de avocata Doina Berescu. 

 

Compania botoșăneană va reprezenta România la acest târg cu uleiuri esențiale și ape florale de mentă și lavandă, fiind pentru prima oară când un producător din Botoșani va fi prezent la cel mai mare târg mondial de profil cu produse obținute din plante cultivate și procesate pe plan local. 

 



 

loading…

 

Alături de Ecoland Production Botoșani, cu uleiuri esențiale și ape florale de mentă și lavandă, România va avea miere, cătină, ceaiuri, fructe, toate BIO. 

Agricultura ecologică și mai ales procesarea producției BIO ar putea reprezenta o nișă de dezvoltare pentru județul Botoșani dacă întreprinzătorii locali vor avea curajul să investească și să se asocieze, iar autoritățile vor avea inteligența pentru a contribui la promovarea lor și la transformarea în brand de județ. 

 

Avocata Doina Berescu este implicată în susținerea asociației Produs din Botoșani, forma asociativă prin care se încearcă aducerea sub aceeași umbrelă a producătorilor din Botoșani pentru a putea participa împreună sub același brand la târgurile de profil din țară și străinătate.