Prima pagină » Primul taxi gratis pentru persoanele cu dizabilități. Dispecer și șoferi voluntari de la Asociația Ridică-te și Umblă
Știri locale

Primul taxi gratis pentru persoanele cu dizabilități. Dispecer și șoferi voluntari de la Asociația Ridică-te și Umblă

Andreea Ursu și Asociația Ridică-te și Umblă au reușit să aducă la Botoșani primul taxi gratuit pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. 

Acestea vor putea apela un număr de telefon al unui dispecer al Asociației Ridică-te și Umblă și vor putea călători în municipiu gratuit pentru a ajunge la o instituție publică ori la un spital. 

Taxiul gratis poartă denumirea de Centrul de mobilitate Ridică-te și Umblă, Filiala Botoșani, astăzi a fost lansat proiectul într-o conferință desfășurată la Hotelul Premier, unde au participat persoanele cu dizabilități, voluntari și sponsori. 

 

 



 

 

”Asociația Ridică-te și Umblă, pune la dispoziția persoanelor cu dizabilități, un Taxi Gratis, cu un program de lucru, dispecer-Dorina Mhttps://www.facebook.com/andreea.ursu.102unteanu (0756576927) și soferi voluntari.

Mulțumim lui Dumnezeu, beneficiarilor, gazdei și sponsorilor noștri care au făcut posibil acest proiect!”, a postat Andreea Ursu, președintele Asociației Ridică-te și Umblă. 

SURSA FOTO: Contul de Facebool Andreea Ursu