Prima pagină » Seară cu fructe de mare și povești despre vin la Restaurantul ”La Strada”
Știri locale

Seară cu fructe de mare și povești despre vin la Restaurantul ”La Strada”

Fructe de mare gătite de noul bucătar al Restaurantului ”La Strada” și vinuri alese de îndrăgitul somelier Daniel Haidarli, de la Artech Wine, la mijlocul săptămânii. 

 

”O seara gastronomica, o seara in care noul bucatar al restaurantului LA STRADA vrea sa va  incante cu noile preparate de peste si fructe de mare din noul meniu 2020. Alaturi de proprietarii restaurantului LA STRADA va fi si somelierul Daniel HAIDARLI – ARTECH WINE care va servi si povesti despre  vinurile atent alese din toate colturile lumii, pentru ca savoarea preparatelor si a vinurilor sa satisfaca poftele celor mai pretentiosi gurmanzi. Franta, Romania, Italia, Grecia, Portugalia, Africa de Sud, Austria sunt tari care au dat  vinurile alese. Si mai mult ca sigur, asa cum il stim pe reprezentantul ARTECH WINE din Botosani , nu vor lipsi surprizele….”, se prezintă în anunțul evenimentului.  

 

 



 

 

 

Meniul serii va fi in concordanta si pe masura calitatii vinurilor prezentate. Aperitive, preparate din carne alba, desert, cafea, apa. 

Pretul unui bilet este 145 lei.

Amanuntele culinare si vinurile vor fi anuntate pe data de 12 februarie.

 

Subliniem faptul ca evenimentul este unul in care se promoveaza consumul de vin. Din acest motiv participarea minorilor este interzisa.

 

30 de locuri. 

Rezervari la nr de telefon  0751392884 George ABOAICE .

 

Inscrieri si rezervari  la in limita locurilor disponibile.

Inscrierile se fac in ordinea confirmarii si a platii taxei de partcipare .

 

INSCRIEREA SI PARTICIPAREA SE FAC NUMAI TELEFONIC LA NUMARUL DE MAI SUS.

 INSCRIEREA PE FACEBOOK SI ALEGEREA OPTIUNII DE PARTICIPARE PE FACEBOOK NU SUNT VALABILE.