Prima pagină » VIDEO Discurs șoc al celui mai nou președinte de partid: ”Nu am nicio condamnare penală așa cum au alții”
Politică

VIDEO Discurs șoc al celui mai nou președinte de partid: ”Nu am nicio condamnare penală așa cum au alții”

Fostul viceprimar al municipiului reședință de județ din perioada 2000-2012, Florin Ghiorghiță, a devenit președinte partidului Dreapta Liberală Filiala Botoșani. 

Ex-președinte al filialei, omul de afaceri Dumitru Balan, a fost ales în toamnă adjunct al lui Viorel Cataramă la conducerea centrală a Dreptei Liberale și va rămâne al doilea om din partid la nivel național. 

Florin Ghiorghiță a fost numit la sfârșitul lui decembrie în funcția de președinte Dreapta Liberală Botoșani și a anunțat că va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. 

 



 

 

Primul discurs public al lui Florin Ghiorghiță în calitate de președinte al Dreptei Liberale Botoșani a fost unul șocant și cu lovituri în mai multe direcții politice. 

”Vreau să vă mulțumesc pentru încredere și pentru susținere. Nu am nicio condamnare penală, niciun proces, niciun dosar de urmărire penală așa cum au alții. Am stat 12 ani în administrația locală pe o funcție importantă în municipiul Botoșani și trei ani consilier local și nu am niciun fel de problemă și niciun fel de scamă atârnată în urmă cum au majoritatea politicienilor care au făcut politică atât în municipiu, cât și județ. Nu vreau să vorbesc în numele altor președinți de partid numiți sau nenumiți, condamnați sau necondamnați, dar negocierile pe care le vom purta și discuțiile le vom purta cu oameni integri, onești. Nu ne interesează o colaborare cu forțele de stânga”, a declarat Florin Ghiorghiță

Acesta a fost prezentat ca președinte de către omul de afaceri Dumitru Balan, cel care are a doua funcție în partid la nivel național, în cadrul unei conferințe regionale la care au participat și lideri ai Dreptei Liberale din Iași și Suceava.