Prima pagină » Un tânăr inginer vrea să câștige o primărie unde primarul are deja 4 mandate 
Administrație Politică Știri locale

Un tânăr inginer vrea să câștige o primărie unde primarul are deja 4 mandate 

Ionuț Țurcanu, candidatul ALDE la Primăria Sulița
Ionuț Țurcanu, candidatul ALDE la Primăria Sulița

Intrarea tinerilor și a oamenilor noi în politică sunt singurele două modalități care vor schimba clasa politică la nivel local și național. 

O astfel de situație este și în comuna Sulița, unde un tânăr a intrat în politică pentru a avea un cuvânt de spus în comunitatea în care a ales să rămână și să construiască. 

Este vorba despre Ionuț Țurcanu, tânărul inginer care va candida la funcția de primar al comunei Sulița. 

 

 



 

 

Acesta este susținut de ALDE Botoșani pentru întrecerea electorală de la începutul verii. 

Potrivit lui Ionuț Țurcanu, fondurile europene și proiectele de dezvoltare pentru copii și tineri, sprijinirea micilor întreprinzători locali trebuie să fie elementele principale spre care administrația locală să aloce resurse. 

”S-au făcut lucruri bune și până acum, trebuie să le recunoaștem, să le ducem mai departe și să stabilim viitoarele priorități ale comunei pentru dezvoltarea ei. Eu am ales să îmi fac un mic business pe plan local, familia mea este aici, copiii mei sunt aici și trebuie să mă implic pentru un viitor mai bun. Asta îmi doresc pentru familia mea și pentru comunitatea din care fac parte. Cred că pot să am un cuvânt de spus în administrația locală pentru deciziile care ne privesc pe toți și pot influența pozitiv viitorul comunei Sulița”, a declarat Ionuț Țurcanu

Tânărul inginer din Sulița spune că nu va avea o campanie de denigrare a competitorilor săi politici, ci una axată exclusiv pe proiectele de dezvoltare ale comunei, pe atragerea de fonduri europene și încurajarea localnicilor care au dezvoltat afaceri și care generează atât locuri de muncă, cât și venituri la bugetul local. 

Comuna Sulița îl are ca primar pe Costinel Ciubotaru, susținut de PNL, care se află la al patrulea mandat, iar PSD și PMP vor avea și ele candidați în această comună.