Prima pagină » Lucian Borfotină după atacul lui Cosmin Andrei: Se simte în pericol”
Politică

Lucian Borfotină după atacul lui Cosmin Andrei: Se simte în pericol”

Candidatul la funcția de primar al municipiului Botoșani, Lucian Borfotină, a ținut să îi mulțumească viceprimarului PSD Cosmin Andrei pentru că a recunoscut meritele acestuia în funcția de primar al comunei Cristești. 

Reacția lui Borfotină vine ca urmare a discursului acid pe care viceprimarul Cosmin Andrei l-a avut la Conferința Județeană a PSD la adresa lui Lucian Borfotină, candidat din partea ALDE.

 

În aceeași conferință, Cosmin Andrei nu a lansat niciun atac la primarul în funcție, liberalul Cătălin Flutur, însă a ținut să-l critice pe candidatul ALDE, Lucian Borfotină. 

 

 



 

”Am văzut că domnul Cosmin Andrei m-a atacat și cred că a făcut asta pentru că simte pericolul. Îi mulțumesc frumos domnului Andrei că-mi recunoaște meritele și toate proiectele realizate în comuna Cristești. Am mulțumit tuturor celor care m-au ajutat la realizarea proiectelor și nu au fost doar parlamentarii, au fost și colegii din Primărie cu care am muncit zi de zi pentru a schimba fața comunei. Eu nu am de ce să mă ascund de foștii colegi, deoarece cu unii m-am înțeles foarte bine, cu alții mai puțin bine și indiferent cu cine mă întâlnesc, cei care mă cunosc știu că am bunul simt și salut pe toți. Pe această cale doresc să-l salut și pe domnul Cosmin Andrei, cu care nu m-am întâlnit în ultimul timp”, a declarat Lucian Borfotină.

După ce și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani din partea ALDE, Lucian Borfotină a fost ținta mai multor atacuri din partea PSD, în special în mediul online, și pare a fi privit de social-democrați drept principalul contracandidat pe plan local.