Prima pagină » VIDEO Ady Hobjilă și Andrei Drancă, cei doi din USR care vor să-l schimbe pe Macaleți la CJ
Politică

VIDEO Ady Hobjilă și Andrei Drancă, cei doi din USR care vor să-l schimbe pe Macaleți la CJ

Iulian Drancă și Ady Hobjilă

USR Botoșani are doi pretendenți la statutul de candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean deținută acum de Costică Macaleți, de la PSD. 

Niciunul nu are experiență în politică, dar vor să facă tot ce ține de ei pentru a schimba soarta județului, pentru a construi ceva și pentru a mișca din loc orice ține de ei astfel încât speranța să apară și în județul Botoșani. 

Este vorba despre Andrei Drancă, președintele organizației județene a USR Botoșani, și Ady Hobjilă, vicepreședinte USR și un cunoscut militant pentru accelerarea lucrărilor de infrastructură în județ. 

 



 

Este pentru prima oară când un partid își va alege candidații atât la șefia CJ, cât și la Primăria Botoșani, atât în baza sondajelor de opinie, dar mai ales în urma dezbaterilor interne în care fiecare candidat va veni, după modelul american de campanie, cu propriul său pachet de măsuri și programe cu care să-și convingă colegii că merită să fie candidatul USR.

 

”Prioritizarea investițiilor” a fost ideea de bază lansată atât de Drancă, cât și de Hobjilă, ambii susținând că banii, atât cât sunt ei în județ, trebuie cheltuiți cu cap, astfel încât prin investițiile realizate să se obțină un maxim de efect în primul rând din punct de vedere economic. 

Urmează dezbateri în interiorul USR pentru stabilirea candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. 

”Ar fi de preferat alegerea viitorului președinte al CJ prin vot pe listă pentru a putea veni cu o echipă”, a declarat Drancă

Cum ar aborda subiectul licitației pentru drumul strategic și ce ar mai vrea să schimbe în județ Andrei Drancă și Ady Hobjilă puteți urmări mai jos în VIDEO.