Prima pagină » Exclude retragerea! ”100% voi candida la Primărie din partea PSD” 
Administrație Politică

Exclude retragerea! ”100% voi candida la Primărie din partea PSD” 

Unul dintre cei mai apreciați primari din județul Botoșani contestă zvonurile potrivit cărora se va retrage din viața publică și nu va mai candida la alegerile locale pentru un nou mandat din cauza problemelor de sănătate. 

Primarul orașului Săveni, social-democratul Relu Tîrzioru, spune că nu știe care este sursa zvonurilor dar că el este decis să candideze pentru un nou mandat de primar deoarece are proiecte în implementare de zeci de milioane de euro. 

Totodată, Tîrzioru nu neagă că ar avea probleme de sănătate, dar spune că sunt intervenții medicale simple care nu îl împiedică să-și exercite mandatul de primar sau chiar să practice sport. 

 

 



 

 

”Este exclus să nu mai candidez! 100% voi candida la Primărie din partea PSD. Nu mă retrag pentru că am în vedere să închid proiectele începute, să transform orașul. Avem în lucru campus școlar de 3 milioane de euro, drumuri de două milioane euro, blocuri ANL, am de extins rețeaua de apă și multe alte investiții. Mă voi retrage doar când nu voi mai fi votat sau când nu voi mai putea să candidez. Îmi pun doar un stent la inimă și la noi dacă ai o problemă de sănătate lumea te și îngroapă. Cine este neîncrezător îl invit la o întrecere la tenis de câmp, tenis de masă, handbal, volei, baschet, tenis cu piciorul și vedem cine câștigă. Eu am de făcut investiții în continuare în Săveni”, a declarat Relu Tîrzioru. 

 

Tîrzioru este unul dintre primarii care este reales în alegeri cu peste 50-60% și este unul dintre liderii PSD din județul Botoșani.