Prima pagină » Ajutoare de la UE prin Guvernul României: periuțe de dinți din Egipt, șampoane și dero din Turcia 
Administrație Știri locale

Ajutoare de la UE prin Guvernul României: periuțe de dinți din Egipt, șampoane și dero din Turcia 

Un primar din județul Botoșani a fost uluit când a văzut unde sunt produse ajutoarele primite de la Uniunea Europeană și distribuite de Guvernul Românei. 

Edilul l-a rugat pe viceprimar să desfacă una dintre cutii pentru a verifica lista de produse care sunt oferite persoanelor defavorizate, cu venituri foarte mici. 

Banii Uniunii Europene, inclusiv ai României, sunt cheltuiți pe unele produse venite din afara UE, iar economia națională nu câștigă nimic din acest program de ajutoare deoarece pachetele nu conțin nimic ”Made in România”. 

 

 



 

 

”Să nu spunem noi românii că nu producem nimic. Am primit ieri, la primărie, ajutoare de la UNIUNEA EUROPEANĂ. Astăzi l-am rugat pe viceprimar să desfacă o cutie să văd ce este în ea. Era și este și acum un pachet cu 5 periuțe de dinți produse în EGIPT, 5 paste de dinți produse în BULGARIA, 3 șampoane produse în TURCIA, două cutii dero produse în TURCIA și O CUTIE DE CARTON pe care scrie GUVERNUL ROMÂNIEI! Până la urmă, unde e ROMÂNIA? Unde e UNIUNEA EUROPEANĂ? Unde suntem NOI?”, a postat pe contul său de Facebook Costel Nazare, primarul comunei Concești. 

 

SURSA FOTO: contul de Facebook Costel Nazare