Prima pagină » FOTO Comună blocată, drumul județean este impracticabil. Primar: ”le amintim celor de la CJ că și-au batut joc de comuna noastră”
Administrație Știri locale

FOTO Comună blocată, drumul județean este impracticabil. Primar: ”le amintim celor de la CJ că și-au batut joc de comuna noastră”

Intrăm în normal! Prima zăpadă serioasă a adus și primele blocaje în trafic pe drumurile naționale și județene și chiar comune izolate. 

 

Una dintre comunele afectate este izolată deoarece drumul județean care o străbate este impracticabil.

Primarul a anunțat pe Facebook faptul că din cauza lipsei intervențiilor pe drumul județean s-a blocat circulația și utilajele Primăriei Dângeni au mers să salveze oamenii de pe drumul județean.

 

 



 

”Nu se poate circula pe DJ 294 intre Table -Gulioaia-Dângeni-Brătieni! Zapada pe DJ 294 de aproape un metru și nici un utilaj de la drumurile județene. Am informat prefectul și am solicitat intreruperea circulației până când zapada va fi îndepărtată de pe carosabil .
ISU Botoșani a solicitat sprijinul primăriei Dângeni pentru a scoate din nămeți 4 autoturisme rămase pe DJ 294. Mergem la intervenție pentru a ajuta oamenii , dar le amintim celor de la CJ că și-au batut joc de comuna noastră atunci când ne-au dat 50.000 lei pentru un an la drumuri”, a postat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni.