Prima pagină » FOTO Tîrzioru a prezentat proiectele de dezvoltare din Săveni în fața unei săli arhipline 
Administrație Știri locale

FOTO Tîrzioru a prezentat proiectele de dezvoltare din Săveni în fața unei săli arhipline 

În ciuda viscolului și a ninsorilor abundente, ședința festivă organizată de Primăria orașului Săveni a făcut neîncăpătoare sala de spectacol a Centrului Cultural. 

 

Primarul Relu Tîrzioru a organizat ședința festivă pentru a prezenta stadiul lucrărilor la proiectele de investiții în derulare în Săveni, dar și viitoarele proiecte de dezvoltare pe care Primăria le va implementa începând din 2020.

 

Evenimentul a început la ora 15.00 și a cuprins atât prezentarea proiectelor, cât și un concert de muzică populară și dansuri.

De asemenea, cuplurile care au sărbătorit nunta de aur au fost premiate de Primăria Săveni.

 

 



 

 

La eveniment a participat și senatorul Lucian Trufin, singurul parlamentar botoșănean care are cabinet parlamentar deschis în orașul Săveni.

”Ședința festivă anuală organizată de Primăria orașului Săveni s-a încheiat cu succes.A FOST O SEARĂ MAGICĂ LA SĂVENI!! Mulțumim tuturor pentru prezență!”, se precizează pe pagina de Facebook a orașului Săveni.

Relu Tîrzioru este unul dintre primarii cu cele mai multe proiecte de investiții în curs de derulare și în pregătire pentru anii următori, volumul investițiilor în Săveni de când este primar fiind de ordinul zecilor de milioane de euro, de la asfaltări și locuințe sociale, la rețea de apă, centru cultural, școli, grădinițe, sală de sport polivalentă, campus școlar ultra-modern.