Prima pagină » Primarul care a obținut 50% pentru Iohannis: ”Performanța era mai dulce dacă și județul ar fi fost de altă culoare”
Politică

Primarul care a obținut 50% pentru Iohannis: ”Performanța era mai dulce dacă și județul ar fi fost de altă culoare”

Liberalul Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, a făcut istorie în primul tur al alegerilor prezidențiale, candidatul Klaus Iohannis obținând în acest oraș 50% din numărul total de voturi exprimate.

Oloeriu a arătat că rezultatele obținute de el ca primar îi oferă un confort electoral uriaș comparativ cu alți primari liberali din jude.

Astfel, scorul obținut de Dan Oloeriu pentru Iohannis la Flămânzi este cel mai bun din județ.

 

 



 

 

 

 

Prezent într-o conferință de presă la PNL Botoșani, alături de senatorul Costel Șoptică, primarul Cătălin Flutur și secretarul general Cătălin rotundu, Oloeriu a dezvăluit care este secretul scorului uriaș obținut pentru Iohannis.

„Performanța era mai dulce dacă și județul ar fi fost de altă culoare. La noi la Flămânzi colaborarea este în primul rând cu cetățeanul, la noi când spunem respect spunem muncă. Mulțumim celor care au fost prezenți la vot și care au votat cu cei care respectă munca. Am auzit că se tot vorbește că nu se taie pensiile și salariile, dar sperăm să nu se taie nici la investiții, cei care au muncit și au proiecte să fie răsplătiți pentru munca respectivă”, a declarat Dan Oloeriu.

Acesta a precizat că se așteaptă ca PNL să numească specialiști pe funcții după preluarea guvernării.

La Flămânzi, Oloeriu implementează proiecte cu fonduri europene de peste 20 milioane euro, de la asfaltări, proiecte de creștere a sectorului IMM-urilor, și până la achiziția de microbuze electrice și proiecte de promovare a consumului de pește.