Prima pagină » PNL Botoșani vrea voturile oamenilor de afaceri, medicilor, profesorilor, fermierilor și celor din Justiție
Politică

PNL Botoșani vrea voturile oamenilor de afaceri, medicilor, profesorilor, fermierilor și celor din Justiție

Liberalii botoșăneni speră ca și în turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale să obțină pentru candidatul Kalus Iohannis voturile oamenilor de afaceri, medicilor, profesorilor, fermierilor, a celor din Justiție și a funcționarilor din instituțiile publice.

Într-o conferință de presă la sediul partidului, secretarul general al PNL Botoșani, Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, a declarat a ținut să le mulțumească acestora și tuturor celor care au votat Iohannis în primul tur la Botoșani.

 



 

 

 

”Mulțumim, oamenilor de afaceri, medicilor, funcționarii din instituții, profesorilor, fermierilor și multor oameni din Justiție, tuturor celor care ne-au dat votul în primul tur. O parte dintre colegi nu au depus efortul de a câștiga în primul tur, dar cu siguranță în turul doi fiecare primar liberal, de municipiu, comună sau oraș va fi zi de zi la muncă pentru asta”, a declarat Cătălin Rotundu.

Schimbările din Învățământ pentru a reduce abandonul școlar și pentru a avea generațiile tinere mai educate, dar și problemele fermierilor, siguranța cetățenilor  sunt trei dintre subiectele principale pe care liberalii le vor aborda în turul doi al alegerilor prezidențiale.

 



 

 

 

 

”Trebuie să avem un abandon școlar mai mic, o justiție mai eficientă, măsuri aplicate în teritoriu de Poliție și Justiție în ceea ce privește apărarea proprietății și a cetățeanului pentru că siguranța cetățeanului a scăzut în ultimii trei ani.

În sistemul de învățământ abandonul este o problemă uriașă, școlile profesionale nu au apărut pentru a crea noi meseriași. Fermierii o duc mai rău și noi, în Botoșani, avem majoritatea populației din județ care trăiește din veniturile din agricultură. Toate propunerile lui Klaus Iohannis le vom discuta cu botoșănenii”, a completat secretarul general al PNL Botoșani.