Prima pagină » Huncă: ”Deși PSD a câștigat în Botoșani, este un rezultat amar pentru ei. E clar că oamenii vor altceva”
Politică

Huncă: ”Deși PSD a câștigat în Botoșani, este un rezultat amar pentru ei. E clar că oamenii vor altceva”

deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani
deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani

Coordonatorul Pro România Botoșani, deputatul Mihaela Huncă, susține că rezultatele din primul tur al alegerilor prezidențiale confirmă rezultatele obținute de acest partid atât la nivel local, cât și național.

”Cel mai nou partid din România, Pro România este ce-a de-a treia forță politică în județul Botoșani și rămâne a patra putere la nivel național! Candidatul independent Mircea Diaconu a obținut locul 3 în județul Botoșani în urma primului tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale”, a declarat Mihaela Huncă.

 



 

 

 

Coordonatorul Pro România Botoșani a mulțumit tuturor celor care au votat candidatul independent Mircea Diaconu mai ales pentru că restul candidaților nu au acceptat dezbaterile electorale televizate, ceea ce ar fi permis promovarea candidatului independent.

”Vreau totuși să remarc un lucru: Klaus Iohannis nu a luat peste 50% cum anunța PNL, nici măcar peste 40%, iar PSD de pe locul doi a obținut de asemenea un scor slab pentru un partid care câștiga detașat alegerile trecute. Vreau să spun că, deşi PSD a câştigat alegerile în judeţul Botoşani, este totuşi un rezultat amar pentru ei, unul dintre cele mai mici scoruri electorale înregistrate de social-democraţi la alegeri. Consider că e clar că oamenii vor altceva. Le mulțumesc tuturor colegilor din ProRomania care s-au implicat și au muncit în acestă campanie. În turul al doilea fiecare va vota cum crede că este mai bine”, a completat Mihaela Huncă.

 



 

 

 

 

Deputatul Pro România Botoșani spune că urmează un an marcat de două rânduri de alegeri, locale și parlamentare, iar partidul pe care îl conduce la nivel local trebuie să construiască și să reprezinte ceea ce este nevoie și încă nu exista în politica de centru stânga, un partid cu adevărat al românilor.

”Vă reamintesc că am pornit de la zero în 2018, am luat aproape 7 % la Europarlamentare și 9% la prezidențiale. Muncim deja pentru a continua în 2020 cu rezultate bune în alegerile locale și parlamentare și să pregătim adevărata bătălie pentru Schimbarea României din 2024. Consecvența și tenacitatea timp de 4 ani ne pot aduce în 2024 pe poziția de forța politică a schimbării și de reprezentant al stângii moderne”, a concluzionat deputatul Mihaela Huncă.