Prima pagină » Rotundu: ”Toate primăriile, indiferent de culoarea politică, vor primi bani pentru asigurarea activității până la sfârșitul anului”
Administrație

Rotundu: ”Toate primăriile, indiferent de culoarea politică, vor primi bani pentru asigurarea activității până la sfârșitul anului”

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, județul Botoșani
Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, județul Botoșani

Secretarul general al PNL Botoșani, Cătălin Rotundu, care este și primarul comunei Dângeni, a declarat că toate primăriile din țară vor primi fondurile suficiente pentru a putea finaliza activitatea în acest an.

Edilul a precizat că Guvernul liberal Ludovic Orban a primit informațiile cu privire la situația bugetară din teritoriu și cu problemele primăriilor în asigurarea funcționării până la sfârșitul anului, problemă ridicată și de foarte multe primării conduse de primari PSD.

 



 

”Toate primăriile, indiferent de culoarea politică, vor primi bani pentru asigurarea activității până la sfârșitul anului”, a declarat Cătălin Rotundu, secretarul general al PNL Botoșani.

La nivel local sunt mai multe primării care au reclamat încă din primăvară că nu au bani suficienți prinși în bugetul primit nici măcar pentru asigurarea activității, ceea ce înseamnă salarii, plata iluminatului public, iar în ceea ce privește banii pentru investiții… acolo nevoia este uriașă și banii alocați sunt infimi.

În municipiul Botoșani, spre exemplu, nu s-au dat bani suficienți nici pentru asigurarea subvenției la încălzirea în sistem centralizat.