Prima pagină » S-a deschis MONCLINIC BTL, prima Clinică de remodelare corporală și facială non-chirurgicală FOTO
Economic Știri locale

S-a deschis MONCLINIC BTL, prima Clinică de remodelare corporală și facială non-chirurgicală FOTO

Premieră în Botoșani! Astăzi, 1 noiembrie, s-a deschis MONCLINIC BTL, prima clinică de remodelare corporală și facială non-chirurgicală din Botoșani, dotată cu cea mai performantă aparatură pusă la dispoziție de liderul mondial în acest domeniu, BTL AESTHETICS. 

Investiția este una mai mult decât consistentă și aduce la Botoșani aparatură medicală de ultimă generație folosită de la remodelarea corpului, reîntinerire, tratamente pentru celulită, tratamente pentru pistrui vergeturi și până la aparatură de ultimă generație pentru tratarea incontinenței urinare atât la femei, cât și la bărbați, pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Totodată, MONCLINIC BTL a adus aparatură folosită pentru epilarea definitivă pentru o perioadă de 6 până la 10 ani. 

 

 

 



 

 

Mona Vrăjitoriu, reprezentanta Clinicii MONCLINIC BTL, care are o experiență însemnată în domeniul recuperării medicale și a remodelării corporale, spune că parteneriatul cu BTL AESTHETICS a adus la Botoșani cele mai moderne aparate medicale de profil. 

”Clinica de Remodelare corporală și facială non-chirurgicală adoptă procedurile medicale non-invazive de înfrumusețare și slăbire. Este destinată atât femeilor cât și bărbaților. 

La baza protocoalelor de tratament stă tehnologia premiată de ultimă generație a liderului mondial BTL AESTHETICS: BTL VANQUISH ME, BTL EXILIS ELITE, BTL X-WAVE, BTL LYMPHASTIM, BTL EXILITE-IPL și nu în cele din urmă am lăsat să vă spun despre dispozitivul revoluționar pentru tratarea incontinenței urinare, a prostatitei și îmbunătățirea vieții sexuale atât pentru femei cât și pentru bărbați, BTL EMSELLA. Este al treilea dispozitiv pe țară, iar pe regiunea Moldova se găsește doar la noi, la MONCLINIC”, a declarat Mona Vrăjitoriu

 



 

Soluțiile oferite de MONCLINIC BTL pentru remodelarea corporală puteau fi găsite până acum doar în marile clinici de profil din țară sau străinătate, nicidecum la Botoșani. 

Aparatură, total non-invazivă, nedureroasă, depistează celulele grase, le izolează și stimulează eliminarea lor naturală prin sistemul limfatic, duce la reducerea și dispariția cicatricilor, a vergeturilor, pistruilor, întinerește piele distrugând vechile fibre de colagen și stimulând formarea colagenului nou, tratamentul de remodelare și rejuvenare fiind pentru întreg corpul. 

 

Dispozitivul BTL EMSELLA, primul din Moldova și până acum abia al treilea din toată România, tratează incontinența urinară atât în cazul bărbaților, cât și a femeilor, folosind un câmp electromagnetic de mare intensitate, similar celui utilizat de RMN, total non-invaziv. 

Îmbătrânirea, corpului, nașterile și menopauza pot duce la incontinență. Asta înseamnă că musculatura planșeului pelvian nu sprijină suficient organele pelviene și afectează controlul vezicii urinare. În timpul tratamentului, BTL EMSELLA nu face decât să stimuleze, non-invaziv, în mod eficient musculatura planșeului pelvian astfel încât să ducă la redobândirea controlului. 

Clinica MONCLINIC BTL este în strada George Enescu nr. 24B, iar programările se pot face la numărul de telefon  0741399386 și pe pagina de Facebook MONCLINIC BTL.

 



 

https://www.facebook.com/100960658014778/videos/422154395375066/