Prima pagină » FOTO-VIDEO Cele mai bune afaceri au fost premiate de Camera de Comerț 
Economic

FOTO-VIDEO Cele mai bune afaceri au fost premiate de Camera de Comerț 

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani, a schimbat locul de organizare a Balului Oamenilor de Afaceri, ocazie cu care sunt premiate companiile din Topul județean al firmelor. 

Dacă ani la rând s-a organizat la Casa Lux, ediția din 2019 a avut loc la Popas Cucorăni, la cea mai mare sală de evenimente din județ. 

Rochii elegante, mașini scumpe, bijuteriile cele mai scumpe, haine de lux, afaceri de multe milioane de euro, profituri pe măsură, cam asta a însemnat ediția din acest an a Balului Oamenilor de Afaceri din județul Botoșani. 

 

 



 

 

 

Valeriu Iftime a adus și show-ul în acest eveniment de cel mai înalt rang în mediul de business, fiind prezentări de produse ale Grupul ETA, cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, și celebrele vinuri aduse la Botoșani de îndrăgitul somelier Daniel Haidarli. 

De la cunoscuții Tonino și Anca Boldea, Dumitru și Carmen Solomonescu, Gheorghe și Mioara Ciubotaru, Agnes Holca, Mihai și Mona Vrăjitoriu, Valeriu și Valentina Iftime, Dumitru Balan, frații Adrian și Florentin Bidașcă, Costel Calistru, Viorel Alexa, Iulian Ștefanache, Gerard Losson și până la ”sângele proaspăt” din business-ul botoșănean, Cătălin Silegeanu, Sebastian și Andreea Cujba, Sorin și Florina Cornilă, cu toții reprezintă inim economiei județului, cu business-urile lor care generează locuri de muncă, taxe de multe grămezi de euro plătite statului. 

Gerard Losson cu al său Formens a dominat topul la toate categoriile, fiind primul la cifra de afaceri, profitul brut, exportator și angajator. 

La cifra de afaceri, pe locul doi a fost Ronala Tex, condusă de Agnes Holca, urmată de Doly-Com Distribuție, în timp ce la profit după Formens s-a clasat Dorotex și Doly-Com Distribuție.