Prima pagină » VIDEO Încep investițiile private la aquaparkul Cornișa: 270.000 euro în două restaurante cu terase 
Economic Știri locale

VIDEO Încep investițiile private la aquaparkul Cornișa: 270.000 euro în două restaurante cu terase 

Doi oameni de afaceri investesc 270.000 euro în două restaurante cu terase la aquaparkul Cornișa, deținut de Primăria Botoșani. 

Este vorba despre primii doi oameni de afaceri care au concesionat terenuri lângă piscinele exterioare acum câțiva ani și care au tot așteptat punerea în funcțiune a întregului Parc de agrement Cornișa pentru a putea să investească. 

Cristian Isac este producătorul cunoscutei înghețate naturală ”Bunicii” și a concesionat cel mai bun lot dintre toate, fiind chiar lângă trambulina de la piscina mare. 

 



 

 

”Avem o suprafață de 100 de metri pătrați și estimăm că vom investi 60.000-70.000 euro”, a declarat omul de afaceri Cristian Isac

Cea mai mare investiție lângă piscina mare exterioară va fi făcută de omul de afaceri Corneliu Timofte, cel care a anunțat un buget de investiții de 200.000 euro și care a și început deja lucrările pregătitoare pe terenul concesionat. 

 

 



 

 

”Vom construi un restaurant cu terasă pe acoperiș. Avem concesionată o suprafață de 200 de metri pătrați la care se adaugă 60 de metri pătrați cale de acces. Mâncare, băutură, muzică seara. Am pregătit un buget până în 200.000 euro, construcția și bucătăria. Pe 1 mai 2020 vom deschide pentru că altfel . Am îndreptat terenul pentru a putea lua cotele pentru proiect și am început actele pentru utilități. Va fi un restaurant la nivelul anului 2020 și la nivelul Parcului Cornișa”, a precizat omul de afaceri Corneliu Timofte.

Proiectul va avea denumirea ”C.razy Pub” și va fi derulat de firmele Unit Com și Auto Maximus. 

Până acum doar aceste două loturi concesionate de Înghețata Bunicii și Unit Com au fost revendicate de cei care le-au concesionat și au și semnat contractul cu Primăria Botoșani. Pentru celelalte trei loturi concesionarii încă nu au semnat contractul cu Primăria.