Prima pagină » „Let’s Do It,  Romania!”, pentru al 10 –lea, și la Botoșani
Știri locale

„Let’s Do It,  Romania!”, pentru al 10 –lea, și la Botoșani

Județul Botoșani se alătură și anul acesta campaniei „Let’s Do It,  Romania!”, marcând astfel cel de al 10-lea an de implicare activă în cea mai mare mișcare socială la nivel național. 

Anul acesta, după 9 ani de implicare constantă la un nivel înalt, Botoșaniul fiind de fiecare dată între județele fruntașe în ceea ce privește numărul de voluntari, sunt invitați să participe botoșănenii care cred cu tărie în idealul acestei campanii: o Românie mai curată. 

 



 

“După 9 ani în care ne-am implicat activ cu un număr mare de voluntari, trebuie să arătăm că am învățat ceva din lecția pe care <Let’s Do It, Romania!> ne-a dat-o în tot acest timp. Normal, 9 ani de campanie trebuie să însemne mai puține deșeuri aruncate la întâmplare, motiv pentru care considerăm că nu mobilizarea unui număr foarte mare de voluntari trebuie să fie ținta de anul acesta, ci bucuria de a pune umărul unei cauze mari care ne face pe noi toți mai responsabili”, a spus Paul Vieru, coordonatorul campaniei „Let’s Do It,  Romania!” la nivelul județului Botoșani. 

Botoșănenii care doresc să participe, pe data de 21 septembrie, la ziua națională de curățenie vor primi, dimineață, la sediul Gărzii de mediu (Calea Națională) saci și mănuși pentru a participa, ca voluntar, în al 10 –lea al campaniei „Let’s Do It,  Romania!”.