Prima pagină » Dăncilă și Teodorovici vin la Botoșani. Flutur: ”Îi invit la Primăria Botoșani să discute probleme adevărate”
Administrație Știri locale

Dăncilă și Teodorovici vin la Botoșani. Flutur: ”Îi invit la Primăria Botoșani să discute probleme adevărate”

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani
Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Liberalul Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, spune că nu a fost invitat la întâlnirea de joi a primarilor din județ cu premierul Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, doar pentru că nu este din PSD. 

Edilul-șef al municipiului Botoșani a declarat că îi așteaptă pe cei doi oficiali guvernamentali în sediul Primăriei, invitația fiind transmisă prin intermediul presei. 

 

 

 

 

”Profit de vizita absolut frumoasă a primului-ministru, a ministrului Finanțelor. Va fi o întâlnire cu primarii din județ, dar doar de la PSD. Eu îi aștept la Primăria municipiului Botoșani să îmi explice cum au făcut împărțirea și să audă și de la altcineva cum stă treaba cu bugetul. Doamna premier a mai fost în Botoșani, au fost și miniștri la obiective despre care promovate de guvern, dar niciodată nu a fost invitat primarul municipiului. Au fost doar viceprimarii care se aflau în treabă. Îi aștept aici să discutăm și problemele adevărate, nu merg la întâlnirea cu primarii pentru că nu m-au invitat”, a precizat Cătălin Flutur