Prima pagină » În noiembrie se termină lucrările de consolidare a Teatrului Eminescu. A fost REZILIAT contractul cu Victor Construct 
Știri locale

În noiembrie se termină lucrările de consolidare a Teatrului Eminescu. A fost REZILIAT contractul cu Victor Construct 

Cum ar trebui să arate Teatrul Mihai Eminescu după modernizare

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că municipalitatea botoșăneană va organiza o nouă licitație pentru stabilirea firmei care va continua lucrările de modernizare a clădirii Teatrului Mihai Eminescu.

Noua licitație va fi organizată ca urmare a rezilierii vechiului contract încheiat în 2014 între Primăria Municipiului Botoșani și compania Victor Construct, firmă aflată în insolvență. 

Edilul-șef și-a început declarația cu privire la situația Teatrului Mihai Eminescu printr-o ”înțepătură” la adresa omului de afaceri Mihai Tincu, liderul grupului consilierilor locali PSD. 

 

 

 

”Am vizitat Teatrul Mihai Eminescu pentru că îmi era frică să nu se ducă domnul Mihai Tincu să se împiedice pe acolo. Merge bine partea de consolidare, am ieșit din subsol, am ajuns la parter, săptămâna viitoare ajungem la etajul unu. Data din contract pentru perioada de consolidare se va întâmpla în noiembrie așa cum spune contractul. Cu titlul de noutate am reziliat contractul cu societatea Victor Construct, modernizarea, restul de executat, în mod amiabil. Contractul era din 2014, alte valori, nimeni niciodată nu vrea să intre forțat în insolvență”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Acesta a precizat că proiectantul și consultantul vor da noile valori ale lucrărilor de modernizare a Teatrului Mihai Eminescu, proiect la care Primăria Municipiului Botoșani a pierdut o finanțare europeană de 5 milioane de euro pe care a recâștigat-o după ce primar a redevenit Cătălin Flutur.