Prima pagină » VIDEO Un fost ofițer anti-mafia a intrat în politică: ”M-am săturat de ce văd în jurul meu. Nu mai au nicio scuză de 30 de ani”
Politică Știri locale

VIDEO Un fost ofițer anti-mafia a intrat în politică: ”M-am săturat de ce văd în jurul meu. Nu mai au nicio scuză de 30 de ani”

A luptat în țară anti-mafia și anti-drog, a luptat în străinătate în numele României, s-a întors în țară, a fost la un concurs TV, s-a lansat în muzică și acum este antreprenor, este disperat de ce vede în jurul lui și a intrat în politică pentru a schimba totul. 

Cunoscutul botoșănean Gelu Graur, fost ofițer anti-drog și anti-mafia, fost concurent la Vocea României, actual antreprenor, proprietar al clubului Old School, a intrat în politică și s-a înscris în USR Botoșani. 

Cât a purtat uniforma de polițist a făcut tot ce putea să ne apere de infractori și asta vrea să facă și prin intrarea în politică. 

 

 



 

 

Gelu Graur a fost prezent la întâlnirea liderilor USR Botoșani cu membrii și simpatizanții la Uvertura Mall și a expus celor prezenți într-un discurs emoționant motivele pentru care a intrat în USR și ce a găsit în acest partid. 

”Nu am făcut niciodată politică și am 40 de ani. Au venit niște oameni lângă mine pe care nu îi cunoșteam personal, apropo de democrația și acest lucru fain, frumos și curat din USR. M-am saturat de ceea ce vad în jurul meu. M-am plâns în toate direcțiile și mi-au venit lacrimile înapoi din direcțiile respective. M-am săturat să am 40 de ani și să stau deoparte. . Eu nu mai pot sta deoparte. Am tot ce îmi trebuie, nu îmi trebuie nimic acasă. Acasă, în acel mediu mic strâns, în pătrățica mea, sunt fericit și perfect. Cum am făcut primul pas din casă am înnebunit, o iau razna, nu mai suport. Ați intrat într-o maternitate, într-un spital, într-o școală? Eu am copii la școala, am fost la maternitate acum câteva zile. Nu mai pot, îmi dau ochii în lacrimi de ce văd în jurul meu. M-am săturat să stau deoparte și să mă mai plâng, nu mai am voie să mă mai plâng. De aceea stau în fața voastră, sunt sătul de ceea ce văd în jurul meu. M-am sărutat de fețele lor, de 30 de ani ne tot spun. Eu nu mai găsesc nicio scuză în nimeni acolo, nici măcar unul nu mai poate veni cu o scuză. Veniți alături de noi, vedeți cum suntem și dacă suntem OK! stați cu noi și munciți cu noi”, a declarat Gelu Graur în fața celor veniți la întâlnirea cu USR Botoșani.

 

 



 

 

 

#USRBotoșani #fărăpenali #GeluGraur #antimafia