Prima pagină » VIDEO USR a început să cucerească și Botoșaniul: Gelu Graur, un parlamentar și părinții lui Cosette Chichirău 
Politică

VIDEO USR a început să cucerească și Botoșaniul: Gelu Graur, un parlamentar și părinții lui Cosette Chichirău 

Reprezentanții USR Botoșani s-au întâlnit în mall cu membrii și simpatizanții având alături un parlamentar din Vaslui, părinții deputatului Cosette Chichirău, unul dintre liderii de imagine ai USR, și cunoscutul botoșănean Gelu Graur, fost polițist și reprezentant al României în teatrele de operațiune din străinătate, fost concurent la Vocea României, actual antreprenor. 

Întâlnirea liderilor USR cu simpatizanții a avut loc la Uvertura Mall și a avut rolul de a le prezenta botoșănenilor câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să fie alături de USR sau chiar să se implice și să facă politică în cel mai reformator partid. 

 

 



 

 

Liderul USR Botoșani este Andrei Drancă, un antreprenor local, iar acesta a precizat că a intrat în politică în momentul în care era la un pas să plece din țară pentru un nou început, motiv pentru care a ales un nou început, dar în țară, în politică, și pentru a schimba ceva în bine. 

”Ne pregătim și pentru găsirea unor candidați pentru alegerile din anul următor. Acesta este spiritul USR, să împingem în față cei mai buni candidați”, a declarat Andrei Drancă

La prezentarea USR Botoșani a fost prezent și deputatul de Vaslui Mihai Botez.

Raluca Curelariu este liderul USR Botoșani care se ocupă cu dezvoltarea filialei și toți cei care vor să intre în USR pot să o contacteze.



 

 

 

 

 

#fărăpenali #USRBotoșani #GeluGraur #AdrianDrancă