Prima pagină » Liberalii, aproape să bată PSD în Botoșani. Șoptică: ”Unde au fost trădări le vom taxa cum trebuie”
Politică

Liberalii, aproape să bată PSD în Botoșani. Șoptică: ”Unde au fost trădări le vom taxa cum trebuie”

PNL a fost în județul Botoșani aproape de un rezultat istoric, respectiv acela de a învinge de unul singur fără nicio alianță pe rivalii istorici din PSD.

Senatorul Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani, a declarat că este mulțumit de rezultatul obținut de liberali la alegerile europarlamentare din județ și de faptul că PNL s-a apropiat la doar 3 procente de PSD după ce la ultimele alegeri diferența era de zeci de procente.

 



”Sunt mulțumit de rezultat, deși am fi putut pentru prima oară în istorie să învingem de unii singuri PSD-ul în Botoșani dacă nu am fi avut și câteva trădări. Prin acest rezultat avem confirmarea faptului că PNL are o singură soluție la îndemână, respectiv echipa unită, fără aripa nu știu care, fără fracțiuni, ci doar în echipă compactă împotriva PSD. Le mulțumesc tuturor botoșănenilor prezenți la vot, le mulțumesc pentru votul acordat echipei PNL și le mulțumesc tuturor liberalilor care au muncit pentru ca PNL să obțină la Botoșani un scor bun”, a declarat Costel Șoptică.

 



 

Președintele PNL Botoșani susține că vor fi făcute analize pe fiecare unitate administrativ-teritorială și vor fi luate măsuri drastice acolo unde rezultatele sunt ”ANORMALE”.

”Acolo unde au fost trădări, le vom taxa cum trebuie. Am avut semnale că așa se va întâmpla și am sperat că nu vor merge până la capăt, dar din păcate au ales acest drum. Vorbesc de primării unde avem primar, viceprimar, majoritate în CL. Spre exemplu am promovat oameni noi la Bălușeni și Avrămeni și avem rezultate extraordinare, iar în fiefuri liberale cum sunt Păltiniș și Corlăteni rezultatele nu sunt normale și poate spune asta și un copil. Eu și colegii mei din conducerea PNL vom decide măsurile pe care le vom lua”, a completat Costel Șoptică.